anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hihihi big grin sorry de intrebarea mea paranoica si stupida dar de fiecare data cind sunt in preajma prietenului meu - micul lui amic se trezeste, sau de cite ori ma asez in brate simt ca cineva se impinge in mine big grin okay! poate nu e chiar serioasa intrebarea asta dar e bine ca de fiecare data se trezeste ala micu? big grin cine are aceeasi situatie astept pareri big grin p.s. se spune ca daca amicul mereu se trezeste fara a fi fortat, pursisimplu din propria dorinta atunci e cel mai sincer compliment unei fete happy

3 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Eu zic ca e destul de normalhee hee. Doar esti iubita lui, probabil se simte foarte atras de tine si de aici "problema" asta.
Poate fi luat si ca un compliment, insa eu una m-as simti mai complimentata daca as vedea o privire plina de dragoste sau as simti ca ii bate inima mai repede iubitului meu, de cate ori sunt langa el happy.

| Lavii007 a răspuns:

E normal, inseamna ca se simte foarte atras de tine. Nu stiu ce sa zic de compliment, asta se intampla deoarece ii place ce vede la tine, nu pot spune nimic de sentimente.

Răspuns utilizator avertizat