Il placi si l`ai refuzat un cel mai urat mod posibil? esti masochista sau ce? nu iti dai seama ca l`ai ranit? sa nu te stepti la reactii prea frumoase din partea lui cati 12`13 ani ai?
Eu nu ti-am cerut sa ma jignesti.okk? si spre urmare am 15 ani daca tot ai intrebat
nu te-am jignit.dar sincer a fost urat de tot ce ai facut.cum sa-i spui ca nu, stiind ca el te place si tu pe el?
pai asta-i faza ca nu stiu ce a fost in capul meu sa-i spun ca nu
Cu siguranta, din relatarea ta reiese ca iti doresti sa fii cucerita prin indiferenta celuilalt, atunci era bine cand se comporta asa.Din momentul in care a apelat la abordarea mai directa si la obiect si poate putin vulgara, nu ti-a mai placut si de aia probabil i-ai zis NU. A fi cu o persoana presupune si sentimente, ori din ce spui tu acele sarutari furate pe unde te prindea, ma face sa cred ca altceva dorea de tine. Mai lasa-l cateva saptamani, daca il vei vede cu alta cu siguranta nu a avut ganduri bune cu tine. Si mare atentie la anturajul lui si la viciile pe care le are, daca le accepti mai da-i o sansa, daca nu, nu se merita sa mai incerci cu el.Succes!
Aide ma a zis NU
smiorcaitul ala a plecat si acu e obsedat de ea
un drogat alcolic
ce sa-i faci? vrea indiferenta (complet anormal)