| Narcissa a întrebat:

Hii friends happy M-am indragostit de un "baiat rau"laughing) Am fost la un majorat . si a inceput sa se dea la mine. La inceput l-am ignorat dar la un moment dat a inceput sa mi se para dragut laughing big grin il stiu inca de pe cand era cuminte , oarecum big grin . Dupa o saptamana am trecut pe langa scoala lui si a inceput sa bata in geam sa imi atraga atentia laughing Apoi ne-am intalnit pe strada si m-a salutat happy Apoi am inceput sa vorbim pe mess. Problema e ca 1. e cu 5 ani mai mare decat mine 2. are prietena 3. e un "bagabont" laughing ( fumeaza , consuma alcool ,si joaca mult la aparate) . Am o colega si o prietena ff buna care imi povesteste chestii despre el si intr-un fel vrea sa ma ajute (ea il cunoaste si se inteleg bine big grin ) , dar mi s-ar parea ciudat sa vorbeasca cineva pentru mine . big grin Pe mess imi e cam rusine sa vorbesc cu el big grin Nu prea stiu ce sa vb-im big grin Ce credeti ca ar trebui sa fac? Si daca asi vorbi cu el ce sa vorbesc ? (exemple de mai multe subiectebig grin ) big grin multumesc mult, funda big grin

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai tu treaba cu baietii rai. mai bine iti iei gandul de la el ca astia sunt prea jucausi si daca nu poti sa-i faci fata te va face sa suferi.

| monutza90 a răspuns:

Eu zic sa stai linistita mai ales daca are prietena si e asa "rau".Eu zic ca astia cauta doar sa-si bata joc de fete