| myway35 a întrebat:

Hii guys, daca un baiat iti imita gesturile poate sa te considera o fata mai speciala ca celelate? adica tu te asezi intr-un fel si el, pui mana la gura si el stai picior peste picior si el, si apoi cand il prinzi isi schimba pozitita imediat, sau de exemplu se comporta diferit cu tine sa fie genul care e mai mistocar cu altele si sa le mai loveasca si cand ele ii zic cv sa zica si el si cand i zic eu cv nu zice nimic, plus ca se comporta mai ciudat cu mine adica mie imi spune sa mananc cu el adica am "ciordit" o bomboana in plus de la ziua unei colege si am mancat`o singura si a inceput "aaa acum nu mai manaci cu mine manaci singura binee [-x" sau odata m`am imprumutat de `1 leu la o prietena ca eu imi perdusem banii pe drum si nu stiu de unde a aflat ca el plecase de mult si cica"dar nu stiu ce ai de la o vreme faci totu singura, mie nu mi-ai dat [-x pentru mine nu ai vrut sa ie ibine phbbbbt lasa ca trebuie sa vb noi ne intalnim noi la cotitura la interesectie" stiu ca nu este cine stie ce dar el nu prea e genu ce face asa unei fete, ma gandeam eu cum sunt cu el foarte buna prietena asta sa fie doar pentru ca suntem buni prieteni?

7 răspunsuri:
| ghiCIne a răspuns:

Daca sunteti buni prieteni, pesemne ca a inceput sa te placa si totusi continua cu glumele. Chiar e amuzant amicul tau.
Sa stii ca orice gluma are si un sambure de adevar.
Se comporta diferit cu tine fiindca tu esti speciala si nu vrea sa te supere.
Poti glumi si tu, gen: "Asa-i ca ma iubesti?laughing""
Astfel vei afla raspunsul.
Bafta!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are pata pusa pe tine happy

| Sabinutza16 a răspuns:

Pff happy clar te place baiatul happy faza e ca daca e cam violent dupa cum ai zis e mai naspa dar sigur te place!

| ADELAIDE112 a răspuns:

Nu stiu.sunt prea ocupat facand un sandwich pentru fiecare tip de pe internet.

| myway35 explică:

Dar, am uitat sa omit. faptul ca 2 prietene lau intrebat s a zis sentimetul nu e reciproc.
.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te place.iti zic eu sigur.Si eu am patit asa. Cunosc un baiat de 2 ani cred ca si la inceput nu prea vorbeam sau asa dar de la un timp am patit asa ceva de genul.cum zici tu si peste cateva zile mi-a zis ca ma iubeste happy! Success!

| IMC90 a răspuns:

Eu zic ca te ia la misto laughing

Revenind la lucrui serioase : se poate sa te placa sau, in orice caz, te respecta.