| Loveisspecial a întrebat:

Hii TPU! Am o intrebare big grin. Mie imi place de un baiat, si azi la scoala cand l-am vazut in pauza lua in brate pe o fata din cls. lui sad si se uita la mine 8-

Răspuns Câştigător
| RMG35 a răspuns:

Buna.Eu cred ca vrea sa vada daca il placi.Mai pe scurt TE PLACE!
Eu zic sa ii spui ce simti.winking
Bafta!

6 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Hmmm interesanta intrebare eu zic sa iei un pistol si sa te impusti

| Paulescu a răspuns:

Cel mai bine ii sa vezi chiar tu daca te place... vezi daca vine la tine, cum iti vorbeste, daca ai prieteni comuni roaga-i sa-l intrebe ceva de genu: "sincer cu ti se pare fata asta?"...sau intreaba-l direct daca-i palce de tine, un baiat intodeauna sune pe fata, daca exita i-al de mana si vezi daca ii transpira mana, daca da sigur te place da ii rusine sa-ti zica, redema, functioneazabatting eyelashes

| Paulescu a răspuns:

Cel mai bun lucru ii sa il intrebi in fata! un baiat mereu o sa zica pe fata daca DA sau NU, daca ii mai rusinos poti sa-l intrebi, si in timp ce exita sa-ti raspunda i-al de mana si uitate-n ochii lui, daca ii transpira mana inseamna ca DA, crede-ma ca FUNCTIONEAZAbatting eyelashes!
fundapuppy dog eyes?

| RMG35 a răspuns:

Funda?

| elasexygagica a răspuns:

Aoleu fricoaso du-te si strangei cocoselu si va fi al tau, unde va e fetelor atitudinea?

| colorsfive a răspuns:

Incearca sa stai mai mult prin preajma lui, vezi cum reactioneaza, daca iti da vreun semn ca te place i-al usor spune-i ca e dragut si chestii de genul, dupa o sa-si dea seama singur