| Yodaime a întrebat:

Hii TPU! Am o problema cu prietena (fosta), nu de mult timp m-am certat cu ea, de atunci totul s-a racit intre noi sigh Am intreabat-o daca m-a mai iubeste, ea a raspuns ca da si a ajuns sa fie dependeta de mine straight face. Am mai intrebat-o si daca mai poate fi ceva intre noi, ea mea raspuns ca nu prea crede, problema fiind "tatal" sau sigh I-a zis sa nu mai vorbeasca cu mine, ca din cauza mea a scazut la scoalastraight face...Acum ea incercand sa m-a uite

Ce credeti ca trebuie sa fac? Trebuie sa o uit?, sa nu ii fiu un obstacol? s-au sa lupt pentru ea?

Am uitat sa mentionez ca este singura fata pe care am iubit-o, am si plans pentru ea straight face a fost singura fata l-a care am tinut cu adevarat sigh

5 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

De ce sa va pierdeti? Ce legatura are scoala cu asta?
Cartea cu treaba ei, amorul cu treaba lui...

| TotEu1993 a răspuns:

Povestea asta am mai auzito...la prietena mea.Eu iti spun sa renunti la ea sa nu ii fi un obstacol in viata si sa nu ii faci probleme cu parintii.Ramaneti amici si atata, tu cauta alta fata si asa o sa uiti si ca ai iubito.Bafta

| inna a răspuns:

Un singur sfat amice : E plina balta de peste! Poate acum pare aiurea, dur... dar imi vei da dreptate.Esti tanar, traieste-ti viata!

| Yodaime explică:

Pff... e greu sad pare ceva foarte greu s-o uit sigh dar am sa incerc...mai astept sfaturi happy

| Alexander_2558 a răspuns:

Da frate... stiu cum e sad e frumos sa te indragostesti dar e foarte urat atunci cand te desparti. eu zic ca daca te iubeste cu adevarat s-ar putea rezolva problema cu tatal ei. du-te prin cluburi, joaca un biliard mai vorbeste si cu alte fete si traiesteti viata frate, acum daca stai in casa si suferi nu rezolvi nimic! mai tarziu ai sa-ti dai seama ca timpul trece asa de repede si nu trebuie sa iti pierzi timpul... sper ca te-am ajutat, succes!