| Yodaime a întrebat:

Hii TPU! Am o problema cu prietena (fosta), nu de mult timp m-am certat cu ea, de atunci totul s-a racit intre noi Am intreabat-o daca m-a mai iubeste, ea a raspuns ca da si a ajuns sa fie dependeta de mine. Am mai intrebat-o si daca mai poate fi ceva intre noi, ea mea raspuns ca nu prea crede, problema fiind "tatal" sau I-a zis sa nu mai vorbeasca cu mine, ca din cauza mea a scazut la scoala...Acum ea incercand sa m-a uite

Ce credeti ca trebuie sa fac? Trebuie sa o uit?, sa nu ii fiu un obstacol? s-au sa lupt pentru ea?

Am uitat sa mentionez ca este singura fata pe care am iubit-o, am si plans pentru ea a fost singura fata l-a care am tinut cu adevarat

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Şi ea trebuie să-l asculte pe tatăl ei? Nu! Tu luptă pentru ea. Nu trebuie să renunţi aşa uşor la luptă, dar nici să te agiţi foarte tare ca să nu facă ce vrea din tine.

4 răspunsuri:
| 4ever_5725 a răspuns:

Pai daca o iubesti mergi acasa si vb cu tatal ei sasi fac o impresie buna... dar mai intai impako pe ea

| BeYourOwnMaster a răspuns:

Lupta pentru ea. E cel mai bine asa.Nu se poate sa se termine asa doar din cauza tatalui ei. Dar poti sa ii zici sa invete mai bine si astfel va fi totul ok si niciunul dintre voi nu va mai suferi.SUCCES.happy

| ραтяίcία a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa luptati am2winking
ea ar trebui sa inv mai bine si sa'l mai imbuneze pe tatal eiwinking
bafta!
Sa fiti fericiti!:X

| deeea_2067 a răspuns:

Lupta! daca tu crezi ca poti purta o discutie cu tatal ei si vrei asta ar fi perfect... daca el este de acord incearca sa. i dai timp ei sa invete.

Daca nu ai ce vorbi cu el atunci nu stiu de ce tatal ar trebui sa stie totulbatting eyelashes

Bafta