| IuliaDumitru a întrebat:

Hiii. Am o mare dilema >.< Ce sa ii iau prietenului meu de Craciun? I-am luat un parfum,dar mai trebuie ceva si nu stiu ce. [Poza cu noi i-am facut acum ceva vreme.] Nu am nici foarte multi bani si chiar nu pot sa ma gandesc ce as putea sa ii iau. [exclus tricou,hanorac,polover, manusi ] >.< Ma puteti ajuta?

8 răspunsuri:
| simonikxd a răspuns:

Daca el te iubeste cu adevarat nu ilintereseaza cadourile kiss

| robinho17 a răspuns:

Ai putea s-a ii cumperi o husa pentru telefon cu initialele voastre pe el de expl: [numele lui] & Iulia... e doar un exemplu.
ps: nu conteaza ce cadou ii dai... ceea ce conteaza cu adevarat e sa va iubiti big grin Multa bft!winking

| Fax a răspuns:

De ce nu faci o scrisoare/felicitare cu ce-ti place cel mai mult la el?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cati ani ai, dar :
1. daca vrei neaparat un obiect, vezi ce-l pasioneaza;
2. daca esti majora, o lenjerie sexy si un oral... cred ca e de ajuns pentru un cadou lejer;
3. da-i un pupic si fii tandra cu el. Daca si el tine la tine sau te iubeste este tot ce are nevoie.

| IuliaDumitru explică (pentru anonim_4396):

Nu sunt majora, el are 17, face 18 ani anul viitor in februarie, si atunci va trebui alt cadou -_-" Chiar nu stiu ce sa fac. sad

| DaniAdrian a răspuns:

Un pierce, o bratara cu initialele voastre, un brelog destul de frumos...succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergeti undeva unde stii ca i-ar place lui ( film, spectacol... ). Daca-l tarasti la ceva romantic pentru tine sau sa faceti ceva care TIE ti-ar place, dar lui nu, nu e ok.
La 18 ani ai lui NU trebuie sa-i faci tu nici un cadou. Poate la 18 ani ai tai poti face acel cadou.

| IuliaDumitru explică (pentru anonim_4396):

Nu ma gandeam la acel cadou ^^