Daca are bani poate si si intre o fata de 24-25 si un bosorog de 80. "Dragostea nu are varsta" dar totusi, ce ar zice prietenele tale? "Uite-o si pe asta cu bosorogul ei" sau parintii? In loc sa-ti cauti un barbat de varsta ta, aratos si cumsecade, o arzi cu un om mai invarsta. Imagineaza-ti ca pe la 40-45 de ani o sa ramai singura (Doamne Fereste). In caz ca moare ce faci? La 40-45 de ani cine te va mai cauta? Cine s-ar mai da la tine? Trebuie sa gandesti, nu doar "Uite un barbat matur, e iubirea vietii mele".
Daca-l cheama columbeanu, sa stii ca dragostea va fi completata de o gramada mare de euroi!
Deci merge!
Poate la inceput sa fie cateva sentimente, dar pe durata lunga nu cred, de ce te sfatuesc sa te gandesti ca poate sa iti fie tata.
Da exista, intr-o relatie nu conteaza varsta ci cat de mult va iubiti, respectati si aveti incredere unul in altul.
Poate exista,nu te repezi sa-i pui la zid.
Atat timp cat se completeaza unul pe celalalt,poate sa existe.
El se hraneste cu tineretea ei,ea e vrajita de experienta lui.
Exista destule perechi de genul asta,dar de obicei dupa prima clipa de atractie, impreuna ii tine interesul.
Nu e o regula generala, dar tinde sa devina.
Desi, poate fi si dragoste, cum am mai spus.
Pe moment merge relatia,, adica 2, 3 ani,, apoi,,, ai sa vezi diferenta din toate punctele de gandire,, el va avea 50 ani tu 27,,, tu o sa fi o caprioara si el,,, o acritura,,,, relatia nu va merge,, sau,,, va functiona doar daca o sa ai un amant
Nu diferenţa de vârstă este problema, ci interesele. Dacă au interese comune şi se completează unul pe celălalt atunci vârstă nu este un impediment.
Da exista iubire multa na cat mai poate ala la 47 de ani, ala sta pentru sex ea pentru banii lui
Nu, decat interese dar exista si cazuri de iubire dar este cu peste 10 ani mai mare decat fata asa ca eu cred ca mai bine se pune punct.
Doar dacă bărbatul are banii, în rest nu văd ce dragoste ar putea fi între cei 2.
Va multumesc pentru raspunsul vostru, dar nu este vorba de mine
doar de curiozitate am pus intrebarea
:*
Buna! deci un barbat de 47 na poate sa o iubiasca cu adevarat, are si el varsta lui si na, dar o fata de 24 de ani nu prea cred ca s-ar indragosti de unu se 24 si ar fi la mijloc doar interese!
''Dragostea nu are varsta''
Ma ia cu dureri de cap. Poate de la astenia de primavara.De fapt cred ca e de la porcaria asta de expresie.
Soroo tipul are aproape 50 de ani.
Tu gandesti e un mosneag psihopat ce ar trebui sa aiba grija de familia lui? Presupun ca la varsta asta are o sotie si copii nu?
Pune-te in locul ei.
E un frustrat care vrea sa-si dovedeasca ca inca mai e ''barbat''
wtf...
Ce nu intelegeti voi e ca tipul vrea si el ceva ''actiune'' si atat.Clar se va intoarce inapoi la familia lui.
Ce porcarii va mai debiteaza capul asta de ''emancipati'' si de ''moderni''.
Dragostea e ciudat si greu de inteles.e atat de bine acunsa intre alte sentimente cum ar fi atractie fizica, obsesie, admiratie incat de multe ori o confundam cu una din cele enumerate.nu consider ca e imposibil deaorece nu consider ca o persoana la 47 de ani sa fie batrana, din contra consider ca la acea varsta acea persoana este la maxim din ceea ce ar putea fi ea.iar cei 24 de ani ai fetei ar fi destui cat sa inteleaga ceea ce vrea de la viata si ca are destul de multa experienta incat sa nu ii fuga ochii dupa orice barbt la costum. teoretic, este posibil, insa in practica sunt prea multe variabil care fac de multe ori scenariu asta unul imposibil