Asta-i buna cu prezervativele dar... esi sigura ca nu esti u,, prietena" aia? In oricecaz odata si-odata tot va trebui sa o faca. Dar eu cred ca de la 16 ani ar fi mai "normal" sa faca o fata. Sper ca te-am ajutat
Nu este vorba de prezervativ ca nu e 100% sigur.
baiatu daca ar iubio ar asteptao si nu sar supara pe ea.
hello are 15 ani moare daca mai asteapta pana pe la 17-18
el dupa o face cu ea poate sa ii dea papucii si sa o lase cu buza umflata.
este prea mica pentru asa ceva.
ar fi bine sa mai astepte ca sa mai creasca, ca sa fie mai matura, mai cu cap si asa o sa isi aleaga mai cu atentzie persoana cu care va avea primul contact sexual.
cand faci acest pas trebuie sa fii pregatita fizic, psihic, sa stii toate metodele de contraceptie, riscurile unui contact sexual si tot ce are legatura cu astfel de lucruri.
cam naiva prietena asta a ta sincer. cu cat o asteapta mai mult cu atat ii dovedeste ca o iubeste si ca ii respecta decizia.
Ce crede ca este prea tarziu si nu este pregatita? ma gandesc ca simulezi o prietena a ta in aceasta intrebare, cu siguranta de 99% si ca tu esti de fapt persoana in cauza.Si care este problema daca s-a suparat prietenul? cati ani ai tu sau prietena ta imaginara?
Pai ar trebui sa isi asculte inima si daca aceasta ii zice ca nu e pregatita psihic nu ar trebui sa o faca cu el iar daca el se supara intratat incat sa se ajunga la despartire inseama ca el nu tine la ea atat de mult pe cat pretinde.
Sa se lase dusa de val! doar ea va stii ce sa faca, e alegera ei. la 15 ani nu e chiar asa mica ca sa-si inceapa viata sexuala. dupa 10 luni e ceva normal sa treaca la un alt nivel, decat cel al imbratisarilor si al saruturilor!
Nu inteleg, de ce nu vorbiti cu parintii si primiti sfaturi de la niste trecatori, necunoscuti?
apropo, ai scris "prietena mea a refuzat deoarece crede ca e prea tarziu"
Nu cred ca ar trebui sa se grabeasca are destul timp nu trebuie neaparat ac.si daca prietenul ei o iubeste o sa inteleaga