| iiDouaPuncteParanteza a întrebat:

Hiy TPU!

Ma ajutati va rog sa aleg intre doi baieti?

Primul e Andrey: Este bun, frumos [ce sa zic.toti sunt frumosi], putin mai mic ca mine la inaltime, cu cateva luni mai mare ca mine, cateodata mai scapa cateo vorba urata, sta la o strada distanta de mine.

Al doilea e Miky:e bun, e frumos[on the phone, e dragutss, e putin mai inalt ca mine, cu cateva luni mai mare ca mine, ne vedem doar la scoala... vorbeste frumos[cred]...

Mie imi place de amandoi dar nu stiu pe care sa-l aleg.ma ajutati?

Fara misto plss
Fundita :X

Răspuns Câştigător
| mamoca0 a răspuns:

As zice sal alegi pe primul deoarece nimeni nu-i perfect (daca chiar iti place de el nu te uiti la defecte ). Noroc cu ambii {daca ii arati ce simti pentru el sunt sigur ca v-a incerca sa-si schimbe comportamentul}

6 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

Eu l-as alege pe Andrey,de el ai zis ca-i frumos, Miky e dragut happy Daca nu-ti place ca vb urat cateodata, spune-i-o si rezolvati pb!

| madyddd a răspuns:

Eu las alege pe Miky. dar oricum pana la urma e alegerea ta noi iti dam doar un sfat. iti doresc o alegere cat mai corecta. happy

| zayidee a răspuns:

Pe miky, pentru ca unei fete ii sta bine langa un partener putin mai inaltut, parerea mea.

| Diux96 a răspuns:

Eu l-as alege pe primul tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci cum simţi tu, opinia noastră poate fi eronată deoarece ne-ai fi putut da date greşite şi poate nici nu ştii anumite părţi din comportamentul lor, ei nedându-ţi ocazia să le descoperi. Mai bine nu alegi niciunul şi rămâi prietenă cu amândoi o perioadă. Până ţi se schimbă sentimentele.

| warmheart10 a răspuns:

Eu las alege pe al doilea.Dar ca sa nu fie dificultati poti pune poze cu ei?