Nu inteleg de ce o jigniti asa. fata va cerut sfaturi nu jigniri...voi barbati nu inselati voi va bateti joc de noi.lasa fata ca gasesti altul...ca doar nu-i nici primul nici ultimul.dar daca tii cu adevarat la el si va impacati sa nu mai gresesti sa stai la casuta ta pa te pup
Ce casualitate eu acum sunt in spania si toate fuflenditele se dau la stromeleag pe aici, se vede ca si u esti asa sa stii ca daca iti pierzi iubitul meriti pentru toate prostiile facute de tine asa ca pregateste-te nu vei scapa deloc dumnezeu se va ocupa si de tine candva.
Dc sa-l pierd? mi-am dat seama ca am gresit si vreau sa fiu a lui, doar a lui.am 3luni si ceva cu el si ink nu am facut sex/dragoste! daca eram o fufa as fi asteptat atat? nu cred.mi-am dat seama ca gresesc comportandu-ma asa si nu vreau sa-l pierd mai ales ca multe fete is in cap dupa el.cred ca oricine merita o a doua sansa.j el era bagat intr-o relatzie d un an jumate si el a mai iesit cu fata o luna nu ca mine 2 saptamani. aveam sa aflu ma tz!
Sono corioso chi ti-a trados in romana e comues ai platit... In euro sau cu un... 'pupic' mic. Disperato!)
Lol, daca nu ti-ai gasit unu discret si care sa accepte sa fie a doua varianta. macar cand inseli fa=o cu cap, ca tu sa iesi in castig call me
Sunteti tare nesimtiti
Nu vrea jicniri sh voi asta ati facut
Da nu va este un pic de rusine?
Fato spune-i ca ai gresit si nu o sa se mai intample
@Anakatsu poate te faultez
KatiMe27 întreabă: