Scorpionii sunt in general cei mai senzuali din tot horoscopul (sunt scorpie personal, deci pot sa-ti spun)
eu cred ca mergeti mana in mana! scorpionii cu berbecii se inteleg foarte bine in general, insa exista si certuri uriase, dar care se pot rezolva.
Poti sa discuti cu el deschis, poate chiar ipotetic, in genul: si daca am fi impreuna... ce-am face... etc, visati!
Oricum, el vrea ceva clar, insa este foarte nesigur si asteapta un fel de aprobare mutuala de la tine. Daca este stresat cu scoala, sustine-l, arata-i ca-ti pasa, dar nu-i sta doar pe cap. Daca vrei, poti merge la el sau sa mergeti la o cafenea/undeva unde poti sa-l ajuti cu studiatul, dar totul este la mana ta Cum a spus si el, zic sa nu sariti peste etape, luati-o incet, descoperiti-va hobby-urile, distractiile, muzica preferata si tot asa si intr-un final totul va fi bine. Trebuie sa fi maleabila, sa te descurci
Bafta!
Eu cred ca vrea sa fie cu tine, dar cum ai zis si tu (respectiv si el) este prea devreme si trebuie sa va mai cunoasteti. Mai asteapta si tu o perioada, nu o sa dureze mult. In fond... da prin prea multe de inteles ca te place.
Nu crezi ca are dreptate? Mie mi se pare deja ceva foarte aiurea ca prima intalnire(ca asa i se spune pe romaneste, nu?) a fost intr-un club. Asta denota o lipsa de intimitate si un pic de detasare.Eu cred ca cel mai bine e sa astepti in liniste, ocupandu-ti timpul cu ceva util.Numai asa poti sa scapi de fluturasii din stomac, si sa analizezi la rece situatia. Daca vrei ca acest baiat sa te placa, lasa-l in "tempoul" lui, nu-l forta. Vei da dovada de intelepciune si baietii destepti apreciaza asta.
Buna.
Din spusele tale, el te place. Dar are dreptate. Mai bine mai tarziu decat prea devreme!
Continuati asa, veti fi sigur impreuna. Daca chiar va doriti asta. Ii trebuie si lui, si tie, timp de gandire. Sa va mai cunoasteti, sa comunicati, poate mai multe intalniri.
Bafta! :*
Terminati-o ma cu zodiile astea. parintii mei sunt scorpion si respectiv berbec si nu au nici o treaba, totul e perfect. Nu mai inghititi toate rahaturile. Eu iti recomand sa astepti, sa mai iesi cu el.
Scorpionul este foarte pasional, eu cred ca ar trebui sa faci cum spune el, nu va grabiti ca aveti timp, asa ca asteapta sa vezi ce pasi va face el
Barbatul scorpion ar trebui sa fie un amant excelent (asta poate avea 2 taisuri), de cele mai multe ori nu spune ceea ce gandeste si isi calculeaza bine cuvintele... in fine daca vrei mai multe da-mi un mail si iti pot da mult mai multe detalii.Revenind la siutatia ta (pentru ca asta cred ca este importanta si nu neaparat zodia) daca te intrebi "daca sa mai astepti" e clar ca ceva nu iti convine, probabil intuitia ta feminina iti spune ceva sau nu esti multumita de ceva.
Eu iti zic ca decat sa te gandesti tu pentru amandoi sa ai un pic rabdare... poate este intr-adevar ocupat si nu vrea sa te traga intr-o relatie pe care nu se simte pregatit sa o duca la capat.
poate e inca confuz si vrea sa se convina de sentimentele lui sau poate ca pur si simplu vrea sa fie sigur ca esti cea mai buna oferta la dispozitia lui. nu stiu ce sa iti zic dar cel mai bine vb cu el si vezi exact ce zice si vb asta IN DIRECT sa ii poti vedea expresiile... sa ii poti vedea reactia... multa bafta si nu uita sa : HAVE FUN
Daca iti place de el, asteapta sau daca esti mai indrazneata intreaba-l tu daca vrea sa fi cu tine. a vrut sa va sarutati deci se intelege de la sine ca te place dar poate este cam timid
Multumesc foarte mult! chiar m-ati ajutat!
trebuie sa. ne lasam timp
Dar stii cum suntem noi fetele. noi vrem sa avem totul imediat
ehh. am sa va tin la curent
Multu inca o data!
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: