| lauracraciun a întrebat:

Hm. vreau sa vad ce parere aveti despre adolescentii din ziua de azi care spun prea usor,, te iubesc" e una a placea si una a iubi.parerea mea:d de ex o fata spusese ca il ibeste pe actualul iubit.insa nu s-a atatsat de ellaughing. m-i se pare o prostie sa nu te atasezi si sa spui ca-l iubesti si pot da multe alte exemple. e chiar asa de usor? mie m-i se pare ca atunci cand spui,, te iubesc"unei persoane nu mai are nici o valoare pentru ea... voi c parere aveti?hee heedau funditabatting eyelashes

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| push2gl a răspuns:

Nu stiu ce este iubirea, ei cred ca este o simpla prietenie

| Siminik a răspuns:

Parerea mea... fapte, nu cuvinte! :*

| dOody a răspuns:

Cum spui si tu cuvintele" te iubesc" nu mai au din pacate nici o valoare, decat pentru foarte putini oameni. In primul rand cand spu asa fara sa simta e clar ca ei nu stiu ce este iubirea si "cu ce se mananca". Si este foarte trist. cum am ajuns.sa spunem acest lucru frumos, care ar trebui sa vina din suflet, doar pentru a spune ceva. straight face

| Deny1333 a răspuns:

Crede-mă, eu sunt de vârsta celor despre care vorbeşti dar încă mă mir cât de uşor le e să spună aşa ceva fără să simtă.
Adică, mna', în glumă da, dar ei confundă de fapt atracţia cu iubirea. Şi sincer, mie nu-mi plac şiropoşeniile de genul. E problema lor ce zic, ce fac, atâta timp cât toţi îşi dau seama de realitate, de fapt.

| express11 a răspuns:

In adolescenta te indragostesti repede, si uiti repede, important sa nu sari calul...ca fata!