| rose_7192 a întrebat:

Hmm...am si eu o nelamurire.big grin.cand sau cum isi aleg baietii fetele de care chiar sunt indragostiti nu doar pentru sex? ...si cum ar arata fata/femeia perfecta, ideala pentru voi?

Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

Femeia perfecta este cea care stie sa asculte, sa inteleaga persoana de langa ea, sa fie inteligenta, o buna gospodina, o mama iubitoare, o persoana devotata si de ce nu sa fie pentru partenerul ei ca o a doua mama(sa stie sa alinte, sa vb frumos).

7 răspunsuri:
| greg a răspuns:

La mine, unul, a venit de la sine, am vrut o aventura si m-am indragostit de naturaletea femeii.

| andi a răspuns:

Femeia ideala pentru mine trebuie' sa poarte cravata...adica una cu un servici bunwinking

| AllenTJ a răspuns:

Depinde cum vorbeste, cum gandeste, cum arata, sa nu fie normala sa aiba ceva specfic ei, pentru mine asa ar trebui sa fie femeia perfecta

| FearNoEvil a răspuns:

Nu stiu... pur si simplu se intampla. Eu am intalnit-o in parc, mi-a placut am stat de vorba (ca sa-mi dau seama ce fel de persoana e), si dupa o luna (cam mult zic unii) mi-am facut curaj si am invitat-o in oras.
Femeia perfecta pentru mine ar fi una sa ma inteleaga si sa ma accepte pentru ceea ce sunt (cu defecte cu tot... ca am destule dupa parerea mea).

| bogy a răspuns:

Pai, atunci cand e vorba numai de sex, comportamentul spune totul, nu are rabdare sa te asculte si vrea numai sa te duca in pat cat mai repede, refuza sa te prezinte prietenilor, familiei, nu te prea priveste in ochi...si exemplele continua. daca e vorba de dragoste lucrurile stau exact pe dos comparativ cu ce am spus mai sus.si ink ceva:sunt baiat.chiar daca am vb k o fata.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tii minte basmele cu Baba-Cloanta, sa stii ca aia e femeia ideala pentru mine. Fireste, daca nu are si maturoiu pe care zboara, nu e suficient de sxi si n-o bag in seama rolling on the floor

| pako1999 a răspuns:

Nu exista omul ideal

Întrebări similare