Femeia perfecta este cea care stie sa asculte, sa inteleaga persoana de langa ea, sa fie inteligenta, o buna gospodina, o mama iubitoare, o persoana devotata si de ce nu sa fie pentru partenerul ei ca o a doua mama(sa stie sa alinte, sa vb frumos).
La mine, unul, a venit de la sine, am vrut o aventura si m-am indragostit de naturaletea femeii.
Femeia ideala pentru mine trebuie' sa poarte cravata...adica una cu un servici bun
Depinde cum vorbeste, cum gandeste, cum arata, sa nu fie normala sa aiba ceva specfic ei, pentru mine asa ar trebui sa fie femeia perfecta
Nu stiu... pur si simplu se intampla. Eu am intalnit-o in parc, mi-a placut am stat de vorba (ca sa-mi dau seama ce fel de persoana e), si dupa o luna (cam mult zic unii) mi-am facut curaj si am invitat-o in oras.
Femeia perfecta pentru mine ar fi una sa ma inteleaga si sa ma accepte pentru ceea ce sunt (cu defecte cu tot... ca am destule dupa parerea mea).
Pai, atunci cand e vorba numai de sex, comportamentul spune totul, nu are rabdare sa te asculte si vrea numai sa te duca in pat cat mai repede, refuza sa te prezinte prietenilor, familiei, nu te prea priveste in ochi...si exemplele continua. daca e vorba de dragoste lucrurile stau exact pe dos comparativ cu ce am spus mai sus.si ink ceva:sunt baiat.chiar daca am vb k o fata.
Pixie_6145 întreabă: