Pai chiar daca ai mai fi, nu poti sa spui ca nu ai facut sex. Deci, oricat te agati tu de ideea asta... 'mi-am bagat-o dar n-as fi vrut, poate ca doar m-am amagit putin asa din curiozitate, inca eu cred ca mai sunt virgina' realitatea e tot aceeasi:ti-ai inceput viata sexuala si cu asta basta. Maturizeaza-te, nu-.i nimic d facut. relax!
Nu,fata nu mai e virgina.
Dezvirginarile fara sangerare nu sunt atat de rare, himenul e o membrana foarte subtire(2 mm), cele cateva picaturi rezultate din penetrare se pot pierde in focul actiunii...
Nu mai are cum sa fie virgina chiar daca nu i-a curs sangele...sunt unele fetele ( sunt rare cazurile) care au himenul foarte elestic si nu li se rupe decat dupa mai multe contacte sexuale
Nu mai este virgina.O data ce a avut contact sexual nu mai e.Si poate himenul i-a fost mai elastic sau s-a rupt in urma unui exercitiu fizic, si altele.
Virginitatea nu consta neaparat in scurgeri de sange, poate ea are himenul mai elastic si el penisul mai mic, oricum dezvirginarea pana la urma este ceva psihic degeaba te masturbezi zilnic si zici ca esti virgin
VIRGÍN, -Ă, virgini, -e, adj. 1. Care nu a avut niciodată relaţii sexuale; cast, neprihănit, feciorelnic. ♦ (Substantivat, f.) Fecioară, fată. 2. Fig. Candid, inocent, nevinovat. 3. Fig. (Despre locuri) Necunoscut de oameni; nelucrat, necultivat; neexplorat. 4. Fig., (Despre obiecte) Neatins, intact, neutilizat; curat. ♦ Spec. (Despre metale) Pur, curat. [Var.: (înv. şi pop.) vergín, -ă adj.] – Din lat. virgo, -inis.
Ea nu mai e virgina.
Deflorarea (ruperea hymenului) se poate produce în unele cazuri şi fără sângerari.
Nu are cum sa mai fie virgina pentru ca daca penisul i-a intrat de tot asa cum zici u si a curs sange inseamna ca s-a rupt himenul asta insemnand pa-pa virginitate
Daca zici ca nu a curs sange si daca nu a continuat dupa ce a intrat penysul inca e virgina