Daca nu-ti mai iei ochii sigur ca irisu saracu oboseste si se mareste...eu stiu ca irisul se mareste atunci cind stai in intuneric
Eu zic ca atunci cand te uiti la persoana pe care o iubesti/placi iti bate inima. ai impresia ca ochii iti sclipesc, si din cate stiu, se mareste irisul. e vorba de emotii
Daaa, dar nu la toata lumea la fel de stralucitor, de intens, sau de durata...
Eu am observat chestia asta la desene pe timpuri cand eram nevoita sa ma uit cu sor`mea
Eu nu am observat asta la nici o persoana... dar se observa pe fata ei ca ii indragostita, emotionata si isi schimba comportamentul brusc... dar de acum o sa fiu mult mai atenta la ochii celor din jur
Da, e adevarat chiar se intampla... dar nu irisul se mareste, ci pupila. Cica in trecut, femeile isi puneau picaturi din extract de matraguna pentru a avea ochii stralucitori si cu pupile dilatate
Irisul nu se poate mari/micsora...doar pupila...si ochii stralucesc din cauza luminii, este adevarat ca privirea se modifica si devine alta cand privesti o persoana iubita si se citeste pe ea ceea ce simti.
Da este adevarat si exprima fericire, dar cred ca apare doar lao persoan indragostita stralucirea.