anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hmm eu nu sunt prea obisnuita cu relatiile...pentru ca nu am avut una de durata si cred ca este din cauza asta.Problema la mine este ca sunt foarte timida la inceput.dar daca ies de multe ori cu un baiat ma obisnuiesc si chiar is foarte amuzanta.pentru ca incep sa-l cunosc si ma descarc. dar eu as vrea asta din primalaughing sa nu mai fiu asa timida.

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Este ceva normal, tine-o tot asa.winking

| Cristiann25 a răspuns:

Intrebarea ta unde este?

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Nu e nimic gresit in a fi timida la inceput. Dupa parerea mea e chiar mai bine decat sa fii prea "infipta". Pur si simplu relaxeaza-te si fii tu insati pentru ca baiatul potrivit te va place pentru ceea ce esti, nu pentru cum vrei sa pari.

| 26Geo a răspuns:

Nu prea ai cum, singura problema ar fi la el, daca el stie sa te faca sa te simti relaxata, ar trebui sa fie ok, sa nu fii timida din prima cum zici tu.Bafta

| Mfxulds a răspuns:

Banuiesc ca intrebarea ta e" cum sa nu mai fiu timida de la bun inceput ", nu?
Ei bine, daca tu vrei sa te schimbi, desi dupa parerea mea nu e nimic gresit, caci fiecare avem alta personaliate, iti sugerez ca inainte de "prima intalnire" cu un baiat sa incerci sa fii tu insati-amuzanta. Gandeste-te ca putin amuzament din prima va starni curiozitatea baiatului.
Bafta.
Pa, pa.