| shutup13 a întrebat:

Hmm...exista oare baiti care pot plcea/iubi o fata care nu e perfecta fizic? happy scuze categoria

Răspuns Câştigător
| stef112 a răspuns:

Exista.winking ma numar printre ei

| Gabica a răspuns (pentru stef112):

Vai,tu..Sa stii ca orice om care e capabil sa placa/iubeasca o fata se potriveste descrierii din intrebare pentru ca nubexista fata perfecta.

16 răspunsuri:
| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Da,mie imi plac fetele mai slabute de exemplu.

| YukyTsukiyomi a răspuns:

Buna. din pacate astazi nu mai sunt acei baieti care sa se indragosteasca de ochii patrunzatori a unei fete sau de buzele sale carnoase.Tot ce vad ei sunt sani si fund. Sincer nu cred ca au disparut inca dar sunt mai rari, dar desgigur ca ei exista tu doar trebuie sa-i gasesti

| Dariusuu a răspuns:

Exista. Doar trebuie sa-i gasesti.

Nu e vina noastra daca va uitati dupa tipi aratatosi, cu banii, care nu dau 2 bani pe voi si isi bat joc de voi in ultimul hal.

Asa ca, continua sa cauti.

Numai bine iti doresc.

| LolaLollita a răspuns:

Perfectiunea e relativa. Era o vorba: nu o iubesti pentru ca e perfecta, ci e perfecta pentru ca o iubestihappy

| DorelExpertu a răspuns:

Da exista

| kx123 a răspuns:

Desigur ca exista. Un baiat cand e indragostit nu prea se mai uita la aceste aspecte. Altfel nu ar avea prieten nici o fata deoarece sunt putine perfecte fizic!

| Emmy125 a răspuns:

Si pe o persoana care nu e "perfecta" fizic unii o pot vedea perfecta. Pentru fiecare e cineva care il place asa cum e.
Si nu e nimeni perfect.

| AlinaGeorgiana01 a răspuns:

Da,eu zic ca da.Crezi ca nu exista baieti care sa iubeasca o fata care este un pic mai plinuta, care are sanii mai mici sau este mai pitica? Daca e sa fie, va fi, daca nu se va gasi cel special.

| Sisitta a răspuns:

Mai sunt si de astia.dar putini, majoritatea se uita la forme, fund, sani etc.

| Denisa20000 a răspuns:

Eu cred ca exista... Nimeni nu e perfect happy Stii cum se spune :,, Nu judeca cartea dupa coperta,, happy

| MadyHas a răspuns:

Da exista.Nu am 90-60-90 si ma consider urata in schimb pr meu nu se uita la aspextul fizic.El este multumit de felul cum arat si nu ar vrea sa schimbe nimic la mine

| CristinaBekka a răspuns:

Nu.Apropo...exista cumva persoane perfecte?(fizic)

| shutup13 explică (pentru CristinaBekka):

Pai nu chiar dar daca asa le vad ei