Gandeste-te ce credea ea, adica mereu ea dadea semne de viata (sms si mess) mai da si tu un semn de viata ca poate ea crede ca nu iti mai pasa de ea, acea poza la avatar cu acel baiat, poate ei sunt doar buni prieteni, sau poate a pus poza sa vada daca esti gelos sau nu. Continua sa mai vorbesti cu ea (intra si tu pe ea, nu doar ea pe tine [pe mess]) mai invit-o pe undeva, la o plimbare, la un suc, la pizza, la ce vrei tu, spune-i ce simti pentru ea, si intreab-o daca vrea sa fiti impreuna, asta cel mai bine ar fi sa le zici cand sunteti fata in fata, nu la tel, prin mesaje, sau mess. Good Luck.
Daca as fi fata mi-ar placea si mie sa stau cu unu care ma scoate la suc si imi da bratari fara, se se supere ca ma intalnesc cu unul mai bun
Ouf,de unde sa incep...
Ptr. inceput nu ii mai face cadouri asa,fara ocazie si nu ii mai plati fiecare suc.
Evita sa mai intri pe mess,facebook(se poate traii si fara) sa ii urmaresti profilele si sa iti faci tot feluri de scenarii in cap.E gresit.
Nu mai pune fiecare detaliu la suflet, fi putin mai superficial si fa-o pe ea curioasa, sa se intereseze ea de tine.Stii tu, foloseste cate putin din indiferenta aia tipic barbateasca.
Da-mi un PM cu ce e nou poate reusesc sa iti explic mai in detaliu ce e de facut.