| Houselaurie a întrebat:

Hmm.nu stiu ce sa mai cred.am vb cu o fata 2 saptamana, ne-am intalnit de 3 ori, ne-am sarutat, totul era ok.parea ca tine la mine. duminica trecuta ne-am intalnit ultima data.totul frumos.am mers la o pizza, i-am facut adou o bratara, chiar daca nu i-am luat pana acum o floare, aveam de gand la urm intalnire.luni dupa amiaza avea la avatar poza cu un baiat, singur in poza, si noi duminica am facut si impreuna poze.am vazut ca avea si com ciudate la ala pe facebook.am mai vb cu ea, dar parea mai rece, asa ca am zis sa o las pe ea sa mai dea vreun semn daca nu asta e.de marti seara nu am mai vb cu ea, si ieri pe la amiaza tot ea, buna ce mai faci.am vb cate 2 sms de fiecare si atat, am zis ca sa imi dea ea sms.seara eram pe mess, la fel, tot ea a dat un semn de viata sa spunem, am vb vreo 10 15 min, si a iesit.am vrut sa o invit la un suc, azi dar am zis ca de ceva ii voi spune azi.si acum nici nu stiu ce e in capul ei.tot aseara pe mess, mi-a dat si pozele care le-am facut aman2, cand ne sarutam. oare mi le-a dat in semn de despartire sau ca inca mai tine la mine? chiar nu stiu ce sa mai cred.eu inca mai tin la ea.sa o invit la suc, sa mai astept, ce sa fac? multumesc.

Răspuns Câştigător
| zbye a răspuns:

Gandeste-te ce credea ea, adica mereu ea dadea semne de viata (sms si mess) mai da si tu un semn de viata ca poate ea crede ca nu iti mai pasa de ea, acea poza la avatar cu acel baiat, poate ei sunt doar buni prieteni, sau poate a pus poza sa vada daca esti gelos sau nu. Continua sa mai vorbesti cu ea (intra si tu pe ea, nu doar ea pe tine [pe mess]) mai invit-o pe undeva, la o plimbare, la un suc, la pizza, la ce vrei tu, spune-i ce simti pentru ea, si intreab-o daca vrea sa fiti impreuna, asta cel mai bine ar fi sa le zici cand sunteti fata in fata, nu la tel, prin mesaje, sau mess. Good Luck.

2 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

Daca as fi fata mi-ar placea si mie sa stau cu unu care ma scoate la suc si imi da bratari fara, se se supere ca ma intalnesc cu unul mai bunwinking

| Marcelino a răspuns:

Ouf,de unde sa incep...
Ptr. inceput nu ii mai face cadouri asa,fara ocazie si nu ii mai plati fiecare suc.
Evita sa mai intri pe mess,facebook(se poate traii si fara) sa ii urmaresti profilele si sa iti faci tot feluri de scenarii in cap.E gresit.
Nu mai pune fiecare detaliu la suflet, fi putin mai superficial si fa-o pe ea curioasa, sa se intereseze ea de tine.Stii tu, foloseste cate putin din indiferenta aia tipic barbateasca.

Da-mi un PM cu ce e nou poate reusesc sa iti explic mai in detaliu ce e de facut.