Nu vad ce relatie serioasa ar putea avea o fata la 15 ani. Realatiile serioase, cu adevarat serioase, apar cam dupa varsta de 20 de ani.
Hmmm...se spune ca prima dragoste nu se uita. Daca mai tine la tine si tu esti dispus sa te impaci cu ea e posibil sa se intoarca la tine.Cat despre faptul ca nu o sa gaseasca altul ca tine nu prea cred...stiu ca toti suntem unici in lumea asta dar cu siguranta se va mai indragosti si de altcineva poate nu acum dar mai incolo.
De ce toti prieteni mei si prieteni fostei mele prietene spun. Ca fosta mea prietena nu mai gaseste pe nici unu ca mine. Oare e adevarat ca daca nu o sa gaseasca unu mai bun ca mine :d se va intoarecE?
Scz m-am grabit
Chiar mă întreb cum de nu găseşte unu mai bun? Adevărul e că tu eşti "special". În primul rând mai treci pe la şcoală, în al doilea rând poate e sătulă de prostie şi caută ceva mai deosebit, dar nu un "special" ca tine.
AndrusKanu Sti pacat ca n-am zis ca is "special" eu n-am zis asta toti prieteni spun asta in cat despre scoala scuze ca nu am scris corect da m-am grabit asa ca
Daca mai are sentimente pentur tine se va intoarce...incearca sa afli asta stand de vorba cu ea bafta!