| denyssa_3175 a întrebat:

Hmm. se apropie Valentine`s Day... si totodata si Dragobetele big grin. deci fetelor. ce le cumparati iubitilor big grin. Vreau idei! big grin... sau Baietiilor. cu ce cadou v-ar impresiona o fata! big grin

4 răspunsuri:
| cat a răspuns:

In functie de buget poti sa-i iei ceva de genul rama foto in care ii pui o fotografie care sa-i aduca aminte de un anumit moment frumos petrecut impreuna si/sau un simbol al prieteniei voastre http://www.crownfashion.ro/......hei-106732

| madalina188w a răspuns:

Nu stiu, ceva care ii place lui de exemplu un tort in forma de inimioara.sau sa mergeti la cofetarie ca doi indragostiti.
poti sai cumperi o rama in care sa pui un moment important cu voi care sai aminteasca de clipele petrecute impreuna.sau cumparai un ceas sau un medalion.eu cred ca ceasul il va impresiona au rama cu amintirea voastra placuta. dar fii atenta sa nu se desparta de tine pana atunci si sa cumperi degeaba cadoul si sa nu ai cui sal dai.am o idee! daca ai voce buna poti sai canti ceva care sai dedici luice simti pentru el dar tine minte ca e mai important ceti cumpara el, nu neparat trebuie ssai cumperi, dar ca gest frumos cumparai ce ti-am zis si nu vei regreta.cumparai ceva din inima ta. pup. sper ca te-am ajutat, dar rasplata vreau o funda.imi dai funda?

| fotomatic a răspuns:

Personalizeaza ceva: o perna, un mousepad, un ceas...
Uite aici: www.epersonalizari.ro