O. O ce onoare pe ea. nu pe bune acum. poate ca ai tinut mult la ea si in subconstientul tau mai tii... eu stiu app si eu eram tot asa, cand ma pupam cu altu il vedeam pe alalalt.si de visat ce sa mai zic...
Ingerash sa stii ca ea cand "blestema" se lipea o fi si asta ceea ce nu vreau sa ma gandesc
Sincer stiu km e. in mom asta Orice baiat k care vorbesc. etc. mi'i se pare dupa 2-3 zile ciudat. si zic tottimpul ca era mai bine cu fostul. si nu era deloc... slava domnului ca am resuhit sa scap de el... dar nu stiu dc. dar tot timpul imi apare in minte
Hm...nu stiu c sa zic... k si eu mai tin la pers aia cu care am fost 6 luni de zile...nu stiu pe bune... k si eu de o saptamana il visez... uh mai ti la ea.nu o sa o poti uita usor crede-ma k stiu prin ce treci
Pff ma crezi ca nu stiu...incearca sa te atasezi de pers respekitiva... daca ai prietena...incearca sa nu te mai gandesti la ea...depinde ce visezi...vezi tu eu mam impacat cu el,,,,, nu stiu...si multi neo spus ca suntem fcti unu pentru celalalt dar crede-ma.nu stiu c sa zic...
NoNameGirlx întreabă: