Buna, pentru ca a fost doar o distractie, ceva de moment, nimic serios, daca ar fi vrut ceva mai mult, o relatie cu tine, sigur nu se purta asa, vorbea cu tine, continua sa tina legatura cu tine si te baga in seama, e neserios, pura aventura de o seara si gata, asa sunt unii, mai imaturi, care nu vor relatii stabile, doar asa de mere padurete...
Probabil a vrut sa se culce cu tine...cum nu a reusit a lasat-o balta...
Vorba lui Cristi, a reusit? Daca da, e clar. Daca nu, probabil ca-o fi suparat. ca l-ai respins.
Cati ani are? Poate are pe altcineva sau poate chiar nu vrea sa aiba inca o relatie.
Nu a vrut nimic de la tine!
Poate vroia sa ajunga mai departe, tu nu ai colaborat si cam atat. probabil e genu de baiat "inca una, inca o seara"
nu fi suparata
Se pare ca ai fost doar o aventura pentru el din pacate...
daca a zis ca nu e pregatit pentru o relatie, cred ca nu te-a mai bagat in seama ca sa nu iti faci tu mai multe sperante si sa intelegi ca a fost doar o chestie de o seara
Pai are 20 de ani presupun ca e cat de cat dezvoltat mintal nu chiar atat de pampalau, nu mi-a propus nimic si nici nu am abordat subiectu asta cine stie va multumesc pentru raspunsuriile datee pana acum