Cam asa sunt eu si sora mea
eu sunt mai mica k ea eu am 14 ea are 19\
dar cu toate k ea e mai mare k mine nu gandeste deloc...si daca vb frumos k ea, ea vb urat mine ma face de rusine la pr si cand vb la tel si asa mai departe.
eu pur si simplu no iau in seama nici de ce faci sau nimic chiar nimk nu vb cu ea si ea se enerveaza cand fac asta si asa.isi da seama de ceea ce faci nu mai respecta oamenii care nu merita dar de razbunat nu te razbuna e o chestie copilareasca si nu are rost...
Eu am 18 ani ea 21. deci eu sunt aia mai mica. inainte ma comportam super urat cu ea si facea ce ii spuneam. dar d cateva luni de cand e cu tipul asta omu e mai smekerit si a invatat-o sa fie mai rea, si dupa faza care mi-a fazut-o a dvenit super rea si i-am dat prea multa atentie. pana la urma daca ma combin cu gagikasu nu e o idee buna. dar cu timpul o sa isi dea seama k a fost rau sa aleaga intre mine si prietenele ei si le-a ales pe ele. pentru chestia asta m-a durut sufletul cateva zile nu am fost buna de nimic, nu am mancat nimic, numai faceam nimic imi venea sa ma omor. cat de mult am putut sa o iubesc si ea. nimic. asta e, persoana de langa tine de dezamageste cel mai mult eu nu o mai pot numi sora.
Voi chiar sunteti surori? Nu mi se pare aveti acelasi sange stati in aceiasi casa si exista cuv "uraa"? URAT
Imi pare chiar f rau... daca e asa incearca si n`o lua in seama.adica eu ti-am spus asta pentru ca si eu am o sora insa si-ar da si viata pentru mine. orice face face pentru mine, plange pentru mine, rade cu mine si fara ea as fi egela cu 0 si nu`mi pot imagina o astfel de situatie intre surori.cand ma cert cu ea nici eu nu vreau sa mananc, dar intotdeauna ea plange si vine la mine.cat au fost parintii plecati mi-a fost si mama si tata.si daca ea nu ar mai fi, existenta mea pe pamant ar fi inutila.chiar imi pare rau.dar nu`ti mai fa tie rau, daca asa ea.iti zic eu cineva de sus vede tot si o sa i se intoarca ai grija de tine pupp
Multumesc. si eu ti pup:*
SAlut, nu nu e absolut deloc bine, tu poate acum consideri ca e bine dar eu sunt sigura ca cu timpul va fi ceva regretabil, Ea si vb cu ea, spre exemple avertizeaz-o ca daca v-a continua sa te faca sa suferi pai va fi mai rau pentru ea.
Nu e bine ca toate se va plati candva daca nu tu atunci copii tai, nu face asta altfel vei regreta mai tarziu.
Pai nici soramea nu ma ia in seama.si ma considera o fata mica dar nu sunt asa de copilaroasa ba chiar calculata.si ea e aia rea care nici nu imi da sfaturi dar la pr ei le da si mie nu ea care e mai mare k mine desii ma pune pe mine sa-i dau sfaturi si s-o ajut k nu stiu ce.si asa eu nu o mai iau in seama dar peste ctiva ani cand o sa fiti la casele voastre o sa vorbiti si despre trecut si o sa radeti de aceste intamplari nu te mai chinuii k nici eu nu am sora demult si totusi am o pr ft buna ea e surioara mea acum la urma urmei trebuie sa ai pe cineva caruia sa-i spui totul
AndrewTate7789 întreabă: