| Sunnyツ a întrebat:

Holla D/S! Cam ce parere aveti despre relatiile la distanta?(mai mult pe mess) Au vre`un rost?

Funda! big grin

Răspuns Câştigător
| ταξιδιώτης a răspuns:

Depinde in ce stadiu a ajuns relatia, plus ca poti vorbii si la telefon si daca esti convins\a ca merita se poate ajunge si la intalnire.Cu toate ca uneori pare un chin, nu difera de o relatie normala decat lipsa fizica a celuilalt.De obicei in astfel de relatii iti petreci mult mai mult timp impreuna decat intr-una reala, si inca ceva important...sinceritatea este deplina intr-o astfel de relatie, ajungi sa-l simti perfect pe celalalt.

11 răspunsuri:
| BestFeeling a răspuns:

Sa nu te gandesti neaparat ca e o persoana falsa, dandu-se drept altcineva. dar. e atat de aiurea. ce rost are sa ai o relatie pe net? vorbiti. va puneti :* si? unde-s sentimentele si trairile? nu doar vorbe. e nevoie de fapte!

| Piticaaaaa a răspuns:

Nu dureaza si nu au niciun rost...plus ca nu stii sigur cu cine vorbestiwinking

| claudiu_9632 a răspuns:

Depinde si de relatie, cum va intelegeti voi etc. trebuie sa va vedeti punctul vostru de vedere daca are rost sau nu. uite si eu tin o relatie la distanta de 7 luni. eu sunt in Italia iar iubita e in Romania. dar ne vedem tot la 4 luniwinking sincer ne iubim mult unul pe celalalt si avem foarte mare incredere unul in celalalt( cred ca increderea este cel mai important lucru intr-o relatie la distanta). si nah dureaza si cred ca va dura in continuare... in cazul nostru are rostwinking sper ca ti-am fost de folos

| Ana0545 a răspuns:

Eu una sunt de parere ca ochii care nu se vad, se uita...

| boogdan91 a răspuns:

Nu au nici un rost, e doar o relatie virtuala in care fiecare poate fi cine vrea, sa zica ce vrea, sa para asa cum vrea el/ea.

| Diabl0 a răspuns:

Sunt multe la mijloc, depinde si cat de des va, vedeti si cat de mare e distanta... doar pe mess nu are rost!

| DavidBoyCoolStarChild a răspuns:

Eu zic ca au rost. Practic este o relatie fara obligatii sau chesti de genu.E mai simplu sa ai o relatie la distanta dcat una ''reala''. Naspa este ca nu poti fi langa persoana iubita la bine si la rau. Oricum bafta! :*

| f1r3TiG3R a răspuns:

Ma nu prea cred au am avut relatii pa mess multe dar degeaba multe nau mers defat niciuna na mers mai bine mai cauta pa cineva cu care sa vorbesti face to face sa il saruti sa il atingi.

In schimb la distanta el mai poate avea pe cineva in timp ce sta cu tine. Deci nu prea are rost daca nu e alaturi de tine asta e faza aici intelegi ok. http://craft6.blogspot.com/

| Jojo1997 a răspuns:

Daca baiatu acela tine la tine cu adevarat da are rost sa fiti impreuna dar daca baiatu ala e unul de asta care nu prea iti da importanta nu are rost sa mai fi cu el ca sigur te va insela ...asta e parerea mea. Sper ca te-am ajutat happy

| alina_6216 a răspuns:

Nu au nici un rost, nu prea mai exista iubire cand ai pe cineva langa tine dapai la distanta!

| alina_6216 a răspuns:

Nu nu au nici un rost.nu tin si nu exista iubire asa cum ar trebui, e foarte greu si de multe ori e doar o pierdere de timp

Întrebări similare