Buna,e foarte buna decizia ta de a incerca sa il uiti,e cel mai bine pentru tine.E adevarat ca doare atunci cand iubesti,suferi si e de inteles,dar asa a fost sa fie,e mai bine sa suferi acum o perioada,decat sa ajungi sa suferi mai tarziu mai mult.
Incearca sa iesi din aceasta stare,fa asta iesind cu prietenele,fa ceva ce iti place,daca te gandesti non-stop la el si stai si asculti muzica trista,plangand nu rezolvi nimic,in schimb daca ai iesi undeva la distractie,practica un sport,iti vei reveni.
Nu se stie cat dureaza suferinta si pana il uiti iti poate lua zile,saptamani, luni, dar cert e ca pana la urma te vei elibera si te vei simti mult mai bine.Nu are rost sa fi trista si mai bine traieste viata la maxim,cauta diferite activitati sa nu iti stea fandul la el,gandeste-te ca el are pe alta,are o familie si locul tau nu e langa el,mai sunt multi baietii pe lumea asta,nu cred ca nu poti trece peste,pare asa imposibil sa il uiti,dar cu timpul durerea trece,pe zi ce trece iti vei reveni,cauta si tu un baiat liber,fara obligatii,nu te inchide in tine,ce rost are sa stai sa suspini dupa unu luat?
Fi fata puternica si isteata, ai o viata nu 10, lasi tu un barbat sa iti ruineze viata si sa te scufunde in lacrimi, gandeste-te pentru 2 secunde:se merita?
Nu stiu daca te pote ajuta cineva...sunt in aceeasi situati dar nu am gasit nici un ajutor.cel mai bine ar fi sa gandesti cu creierul nu inima da nu reusesti...bafta!
linarkfts întreabă: