anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Holla TPU:* Simt ca nu mai rezist... nu vreau sa intru in depresiestraight face Ce sa fac si cum sa fac sa nu ma mai gandesc la un barbat? Vreau sa il uit pentru ca el e insurat si asa e cel mai bine dar nu potttcrying Gen inima mea il vrea dar mintea ma face sa ma trezesc la realitatestraight face Il urasc... mi-a dat viata peste cap. AJUTATI'MA VA ROG MULTT. MULTUMESC!

Răspuns Câştigător
| syjey a răspuns:

Ai o sticla de Jack prin preajma?

4 răspunsuri:
| Ionut a răspuns:

E dificil, dar incerca sa-l uiti, nu-i ultimu, e doar un barbat insurat. Cred ca tu imi zici acum ca e usor de zis decat de facut, da este adevarat dar incearca sa iesi cu fetele prin oras, sa faci ceva ce te face sa uiti de probleme si altele. Gandeste din alt punct de vedere. Punete in piele barbatului, daca sotia afla ii creiezi probleme ca aia pretinde ca e reciproc si se incurca treaba.
NU ESTE ULTIMUL.
Viata merge inainte indiferent de ce o fi. In viata te infrunti cu diverse probleme.
Nu exista NU POT, exista doar NU VREAU. Asa ca trezeste-te.

| Alișa00000000000 a răspuns:

Ar trebui cat mai repede sa gasesti alt barbat cu care trebuie sa te consoleziwinking

| MrWrestleMania a răspuns:

Aoleu. eu zic sa cauti pe altcineva.

| ledy_9490 a răspuns:

Bine ca ai realizat ca nu ai nevoie de el! Pai straduite sa ieshi cu prietenii,ieshi in cluburi,in oras cit mai des, distreaza-te, flirteaza si poate cu timpul il vei uita.