| Alinka_4171 a întrebat:

Holla! vreau sa ma ajutati sad m-am desp de prietenul meu si anul nou l-am petrecut cu prietenii surorii mele, era un baiat si marog statea cu mine am dansat de citeva ori si apoi m-a sarutat off Doamne nu vroiam deloc, in barul cela era un prieten care i-a spus fostului meu si astazi m-a sunat era trist de tot si mi-a zis sa-l uit, adica si el m-a inselat cind ma intilneam cu el si mi-a zis ca el era prost atunci dar ey macar nu trebuia sa ajung asa de repede ca sa ma sarut cu altul.nu stiu ce sa fac sad inca il iubesc enorm.

Răspuns Câştigător
| doriiy a răspuns:

Explica`i ca nu vroiai, ca nu ai simtit nimic de la acel sarut. un sarut nu inseamna nimic big grin. spune-i ca inca i`l mai iubesti si ca nu vrei sa-l pierzi. macar ramaneti prieteni. clarificati totul :p. bafta :*

2 răspunsuri:
| yoGabriela a răspuns:

Buna! In primul rand fii foarte sincera cu el, explica-i cum stau lucrurile si asta cat mai repede.Nu astepta sa isi piarda speranta in tine.Stiu ca e foarte putin scris dar poate ca e suficient sa exprime parerea mea...deci nu trebuie neaparat fundita, mi-a facut placere:*:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o prostie ce ai facut intr-adevar dar daca il iubesti lupta pentru el