anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Homosexualitate inseamna sa iubesti / indragesti / simpatizezi o persoana de acelasi sex, sau doar daca ai relatii intime cu acea persoana?

28 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu inseamna ca daca ai o aventura cu o fata esti lesby,curiozitatea nu te face lesby,daca iubesti da cam esti, dar desigur la varsta ta nu stiu ce cat e tu explorezi universul corpului tau nu te poti declara inca lesby, poate esti bi, poate doar simti ceva, nu se stie, creierul e complex/relativ

| mihai69 a răspuns:

Homosexualitatea - luată pur și simplu ca definiție de dicționar, înseamnă să dorești ca partener sexual doar o persoană de același sex.
Acum, în vorbire și-n viața de zi cu zi, se poate confunda termenul cu stilul de viață.
În principiu - a fi homosexual poate însemna ambele lucruri despre care întrebi - nici heterosexualii nu sunt mai presus - nu toți cei cu care fac sex le sunt iubiți / iubite. Și invers.

| Mirke a răspuns:

Deci fetele tunse scurt sau chiar chelioase. Care se ling intre ele sunt ok ca s lesby iar baietii efeminati care se iubesc trebuie sa ia foc. Atunci hai sa ii impacam pe toti si sa ii arda focul pe toti manelistii homofobi

| BeckhamRZM a răspuns:

Homosexualitatea înseamnă o scârbitură. Să te atașezi/iubești și să mai întreți și relații intime cu acela/aceea pe care o îndrăgești/iubești. La fete, hai să zicem că se mai poate, pentru că majoritatea BFF-urilor din ziua de azi se mai sărută (chiar de este minor acum, poate înseamna ceva). Dar la băieți, pentru mine, este total scârbos și le-aș da foc.

| Daniellllll1 a răspuns (pentru BeckhamRZM):

Idem =) chestia cu "le-as da foc"

| BeckhamRZM a răspuns (pentru BeckhamRZM):

Acea. *

Homosexual inseamna persoană care manifestă atracție pentru indivizi de același sex(la barbati), la femei e lesbianism

| BeckhamRZM a răspuns (pentru Daniellllll1):

Cam tot dracul ăla, așa e. Ai dreptate!

Scuze,nu tie am vrut sa-ti scriu rolling on the floor, am vrut sa dau feedback la intrebare, si ce-ai zis tu e bine.

| anonim_4396 explică (pentru BeckhamRZM):

laughing Mai asteapta putin, vezi tu pe urma cati or sa-ti spun "homofob".
Numai ca la raspunsul tau eu as spune ca e scarbos si in cazul fetelor.

| BeckhamRZM a răspuns (pentru anonim_4396):

Acolo nu am nimic, dar nici nu-mi place extraordinar de mult. Și chiar crezi că mi-ar păsa părerea altora? E ceva ce nu aș accepta. Vine unu de clasa I de mână cu doi bărbați, care se ling în fața tuturor. Ți s-ar părea normal ca eu să am copilul la aceeași școală și să mă întrebe de ce se ling ăia doi? Sau chiar să ia un exemplu prost? laughing).

Nu, faza e ca nu mi se pare normal deloc.
Eu la scoala am semnat sa fac religie.
Si la noi la religie se discuta mai multe subiecte.
Si ultima data am discutat despre muzica si orientarea homo.
Faza e ca m-am luat la cearta cu manelistii si mi-au sarit in cap 88% din clasa cand am spus ca cate ceva mai marunt despre orientarea homo rolling eyes.
Mai aveau putin si ma luau la bataie laughing.

| BeckhamRZM a răspuns (pentru anonim_4396):

Vai mama lor, da, și ălora le-aș da foc. Nu la toți, evident, am prieteni rromi care sunt foarte de treabă și chiar sunt oameni.

Aici sunt perfect de acord.
Si eu as da multora foc.
Prea o merita.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Vorbii religioasa din tine? raised eyebrows "sufletul" ala al tau e plin de ura mai religioaso laughing

straight face
Da, chiar asa.
Vorbi partea intunecata din mine.
Care-mi acopera in proportie de 65% sufletul.
Si tu ai o parte intunecoasa in suflet, o, dar stai.
Tu nu ai suflet, ca tu esti pe baza de energie electrica.
Si singura parte neagra a ta ar fi scurtcircuitul.

raised eyebrows doare adevarul? amundoi functionam pe baza de curent. daca sufeltul conta la ceva atunci cand dai ortul popii doctorul langa tine se ruga la "dumnezo" in loc sa iti bage curent prin aparatele alea si sa te aduca inapoi la viata.

Pe baza de curent? surprise
Pai daca era asa la ce s-au inventat prizele?

Ehee, ia stai asa, doctorul e facut sa vindece oameni si doctorul tot de la Dumnezeu e dat.
De ce zici d-astea? straight face

"Ehee, ia stai asa, doctorul e facut sa vindece oameni si doctorul tot de la Dumnezeu e dat." ce treaba are ce ai spus tu cu faptul ca eu am zis ca " corpul uman functioneaza cu altceva, nu cu "sufletul".

" functionam pe baza de curent"
"doctorul"
"sa iti bage curent prin aparatele alea"
"Dumnezeu" - nu puteam copia versiunea ta straight face

Chiar nu conteaza in acest context de unde a "venit " doctorul, fie de la dumnezeu sau de la mos craciun, important e ca el foloseste acele aparate(care folosesc curent ) sau diverse chimicale sa aduca o persoana la viata, nu "putere divina". tu aia care vrei sa devii medic ar trebui sa stii mai bine ca mine asta. ai sa intelegi mai bine in anii urmatori

Pai am zis eu ca nu e asa?
Am zis eu ca doctorul nu face nimic?
Nu de-aia ne-a dat Dumnezeu pe pamant ca sa ne inmultim si sa avem grija unii de altii?

Acum inteleg. vrea sa zica tu intelegi ca doctorul ne salveaza "bagand" curent in noi dar tu oricum nu crezi ca noi "functionam" pe baza de curent? am inteles bine?

Da. Ti-am spus ca nu sunt priza.
Da, corpul este bun conducator de energie electrica, dar noi nu folosim curent.

"dar noi nu folosim curent." doamne fereste. Stii hard-discul adica memoria pc-ului tau care fuctioneaza pe baza de curent si altele ca e copie dupa creier? laughing nu stiu cum poate fi cineva atat de intelgent atat de... (completeaza tu singura ). mai de mult ai zis o prostie gen " amintirile noastre fac parte din suflet" eh te intreb acum, cand cineva sufera de alzheimer ( boala care te face sa uiti mai tot ) spune-mi si mie "Intelepciunea voastra" ce se intampla, pierdem "parti din suflet"? sa te vad cu ce prostii mai vi si acum.

Din pacate trebuie sa plec asa ca nu mai am timp sa ma "cert" cu tine. citeste asta. citeste ceva care chiar iti foloseste, nu doar prostiile din biblie. poate intelegi ce vreau sa zic.

http://vitalitatemaxima.blogspot.it/......ru-si.html

"si altele ca e copie dupa creier" - Stii rosia aia pe care o mananci? Cica seamana cu inima ca are 4 camere.
Sau stii nucile alea care le iei din nuc? Miezul lor este intr-o perfectie asemanare cu creierul.
Aha... De asta ce mai zici acum? smug

" " amintirile noastre fac parte din suflet" " - Prost, prost, prost spus.
Amintirile raman in suflet, fiindca te-au marcat. Dar creierul le memoreaza.
Spre exemplu, si orele de la scoala fac parte amintiri.
Dar daca e sa intrebi un elev ce-si mai aminteste de la ore iti va spune de colegul de la geam sau de domnisoara cu bluza rosie, nicidecum de ce i s-a predat.

"cand cineva sufera de alzheimer ( boala care te face sa uiti mai tot ) " - Nu stiam :O

"spune-mi si mie "Intelepciunea voastra" " - Multumesc blushing

" ce se intampla, pierdem "parti din suflet"? " - rolling on the floor M-ai dat gata cu asta.
Mai sus imi spui ce e Alzheimerul, dar nu stii ca afecteaza creierul.
Creierul fiind "centrul de comanda".
Odata niste piese lipsa sau defecte apar si efectele.

Mna,nu-mi plac blogurile.
Daca era de la Discovery, mai ziceam.
Inafara de asta.
Stiam ca folosim energii, dar nu curent.
Ca suntem buni conducatori de curent electric stiam, dar tot nu ma alimentez cu volti, amperi, watti si ce mai tine de electricitate.