| ioana_5282 a întrebat:

Homosexualitatea poate avea legatura cu convietuirea doar cu un parinte?

8 răspunsuri:
| Sara a răspuns:

Ba da... din copilarie omul isi deprinde orientarea sexuala. Nu stiu daca s a dovedit acest fapt, dar ma informez, inkat sunt si eu curioasa sa aflu acest lucru. Dupa bibilika mea, as putea spune ca da, influienteaza si convetuirea cu un parinte orientarea sexuala, am si argumente, dar mai bine ma abtin tongue

auran
| auran a răspuns:

Cu convietuirea in nici un caz dar, am citit undeva o ipoteza de genul ca ar avea legatura genetica thinking

daniela
| daniela a răspuns:

In niciun caz...

| hashe86 a răspuns:

Cu sigurantza nu, din moment ce exista oameni cu aceasta orientare care provin din familii biparentale, ba chiar unele foarte traditionaliste.
s a demonstrat ca nu are legatura cu mediul in care traieste respectivul. e partial determinat genetic.

| MarYoBenucci a răspuns:

Nuphappy

| p0wer a răspuns:

Nuu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In niciun caz nu e posibil ca un copil care creste mai mult cu un singur parinte sa ajunga homosexual. Aceasta orientare isi are radacinile in perioada dintre vieti fiind influentata de decizia pe care o luam, ca suflete, inainte de a veni pe pamant. Cu cat experimentam mai multe corpuri de barbati si femei, cu cat exista mai multa varietate, cu atat evoluam mai mult. Un spirit care, mai multe vieti la rand, a fost femeie, isi poate dori un pas in evolutie prin alegerea unui corp barbatesc. Aceasta tranzitie, insa, nu e simpla avand in vedere ca multe vieti el a fost femeie si astfel isi pastreaza predispozitia catre barbati, incercand, in noua viata, sa se obisnuiasca cu acest rol masculin si asumandu-si blamarea societatii. Iti recomand cartea lui Michael Newton, doctor psiholog, care prezinta niste studii de caz amanuntite. Sunt 2 volume care se numesc calatoria sufletelor si Destinul sufletelor. Vei intelege mai multe de la el.

| 4cidr41n a răspuns:

Nici un studiu nu a găsit vreo corelare
intre îngrijirea copilului de către un părinte și homosexualitate.
Chiar dacă ar fi fost o corelare asta nu înseamna ca ești homosexual dacă ești singur la părinti.

Întrebări similare