Nicio fata nu cred ca ar putea lua de ras sau drept jignire faptul ca este admirata! Faptu ca e fata ocupata poate sa fie purul adevar sau, intr-adevar, scuza din 'nspe mii de motive! CHIAR NU ARE ROST SA BAT FIRU'N PATRU CA S-A SFARSIT LUMEA!
Tu vezi din cand in cand ce mai invarte, imparte opinii cu ea (cum vede anumite situatii), incearca sa glumesti cu ea, vedeti mai multe hobby-uri (poate invatati niste chestii unul de la altul). Si, din cand in cand, mai arunci cate un apropos ca e frumos afara, poate are de gand sa faceti putina miscare sau cand poate.
Fii inventiv, si profita de pasiunile ei si fa-i surprize simple (de la vorbe "m-am uitat pe ce spuneai tu..." la a-i lua o mica chestie care ii place). Fii sincer si deschis la orice, nu pune presiune.
Da-i acea siguranta ca poate vorbi orice cu tine, iar cand ii spui ca-ti place de ea, poate gasesti si niste motive sincere. Poti sa o spui detasat, infipt, cu emotie...cum crezi tu! Important sa nu faci tragedie daca te pune in friend zone, ci sa-i arati ca tu oricum esti acolo (prieten/ iubit, important e sa va simtiti ok impreuna)
Eu cred ca trebuie sa ii spui in fata ce simti pentru ea nu pe facebook si trebuie sa insisti sa o inviti la un suc ceva, poate in vacanta de vara iar daca refuza invitatia si zice ca e ocupata poti sa ii spui " in alta zi poti " ca nu cred ca e ocupata foarte mult in vacanta. Bafta
P.S. : Nu conteaza ca esti timid fii tu
Mai invit-o o dată să ieșiți, iar dacă refuză din nou, nu te place și poți s-o lași baltă.
Adevarat a inviat! O mai inviti 1 data, ba chiar de 2 ori si daca te refuza e caz incheiat. Trebuie sa ajungi cu ea la un suculet. Si acolo ii spui tot in privat, doar voi doi. Bafta