anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hristos a inviat! Am si eu o problema. Sunt impreuna cu iubita mea de 7 luni si totul a fost ok. Dar in ultimul timp nu o mai lasa cine are grija de ea, sa se vada cu mine(parintii ei nu mai sunt, din pacatesad ) La cine sta ea acolo, i-a spus eica are de invatat ca nu are 25 ani si o sa ramana nemaritata... Noi ne vedem doar la scoala si in weekend o zi (doar 1-2 ore).
Nu stiu ce sa fac, nu mai putem vorbi nici prin mesaje, nici la telefon, i-a luat telefonul, a batut-o, i-a zis ca o da afara daca o mai vede cu telefonul in mana. Sincer nu stiu ce sa fac, eu sunt in clasa a12a si ea a 11a. In ultima perioada sunt nelinistit, nu pot dormi, ma gandesc la ea, nu mai suport aceasta stare, nici pentru bac nu mai pot invata. Va rog ajutati-ma, dati-mi niste sfaturi, va rog mult!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| moys a răspuns:

Ba frate nu sunt eu chiar cel mai priceput om dar cred ca in primul rind ar trebui sa vorbesti cu ai iei si ai tai cu ai iei si cred ca sar lamuri ps succes pentru bac

| neutrino a răspuns:

Probabil ca tu ai o influenta nefasta asupra ei. Daca intr-adevar tii la ea, las-o in pace, cel putin un timp.

| SisMusic a răspuns:

Pai aici se complica un pic traba in legatura cu actiunile tutorelui ei, faptul ca o loveste sau ii vorbeste cu un limbaj neadegvat acest lucru este foarte grav! Cel mai bine ar fi sa vorbesi cu ea si sa discutati in legatura cu, comportamentul tutorelui ei, acest lucru nu trebuie neglijat aceste interdictii si limbajul poate chiar si alte actiuni mai rele ale tutorelui pot afecta relatia ei cu tine!
Ar trebui sa vorbesti cu ea si sa vorbiti fie cu un profesor sau cu un organ al legi cu privire la comportamentul tutorelui ei! Daca tii la ea acum trebuie sa o ajuti nu sa ii fii alaturi dupa ce s-a terminat!big grin
Bafta in continuare!winking

| emty1 a răspuns (pentru SisMusic):

Situatia e mult mai complicata, eu daca reclam asta la organ al legii specializat pe aceste cazuri, ea risca sa ramana pe drumuri. Nu pot sa fac asa ceva. Ea indura prea mult, o pune la munci grele pentru o fata de 18 ani( in general si pentru o femeie) si ii mai cere si cont de alte chestii. Nu stiu ce sa fac sa ii fiu alaturi, chiar nu stiu... inca nu o pot ajuta, sa stea la mine. doar peste un an, cand ajunge la facultate si ea. dar nu stiu ce sa fac pe moment... O vreau langa mine.

| emty1 a răspuns (pentru neutrino):

Nu cred ca am o influenta negativa asupra ei, ii spun si eu sa invete dar persoana care are grija de ea, o pune mereu la treburi grele, ii spune daca ai invatat, atunci citeste o carte, nu te opri din citit, lasa ca vei avea timp de baieti, la 18-19 ani nu iti trebuie baieti, dupa 25... Nu stiu ce as putea face in cazul asta. O iubesc enorm!

| SisMusic a răspuns (pentru emty1):

Dar in calasa la fosti ei parinti nu mai poate sta?

| neutrino a răspuns (pentru emty1):

Iubirea, de multe ori, cere si sacrificii in favoarea persoanei iubite. Variantele comentate de tine, sunt toate in favoarea ta, nu si a ei.

| emty1 a răspuns (pentru SisMusic):

Nu se mai poate... casa arata groaznic si e foarte departe de oras.

| Oana92 a răspuns:

Din moment ce au lovit-o trebuie sa anunte politia si asistenta sociala.Acei oameni NU au dreptul sa o loveasca si trebuie luat masuri!