| Andreeaaaaaaa a întrebat:

Hristos a Inviat! Relatia mea s-a incheiat acum 6 luni, timp in care nu am mai vorbit, nu ne-am mai vazut. Recent ne-am intalnit si mi-au revenit toate sentimentele de dinainte doar ca au o intensitate mai mare. Am impresia ca si el mai simte ceva dar nu vrea sa imi spuna sau pur si simplu se preface ca nu ii mai pasa. Pentru prima oara in viata mi-am calcat pe orgoliu si i-am spus sa ne vedem. Mi-a zis ca " nu stiu vedem". Deci m-a refuzat. Dar e ceva in mine care imi spune ca povestea noastra inca nu s-a terminat. Vreau sa vorbesc cu el pentru. ca avem multe de lamurit. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| DjYeti a răspuns:

Nu te da batuta. daca tu crezi ca mai poate fi ceva intre voi atunci fa cum iti dicteaza inima..mai preseaza-l sa iesiti la o cafea ceva si asa incet-incet se va forma totusi ceva si se va reaprinde si in el flacara iubirii.

SpEEdz0r-> Foarte frumos din partea ta..Pacat ca nu esti fata sa "testezi" sfatul dat de tinehappy

Succes!happy

5 răspunsuri:
| Nocturne0 a răspuns:

Ce mai astepti, dati o intalnire cu el cu pretextul ca vrei sa stabilesti niste chestii face-to-face.

| SpEEdz0r a răspuns:

Propune`i sex iubire daca`i sugi **** bine sigur o sa va impacati. Astept urmarile.
P. S : Fara ruj lasi urme pe ****.

| Andreeaaaaaaa explică (pentru SpEEdz0r):

Nu sunt genul ala e fata care sa aduca un baiat langa ea face sexwinking. Nu ma ajuta cu nimic raspunsul tauwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-i spui ca ti-au revenit sentimentele si ca esti dispusa sa-i dai o perioada de timp sa se gandeasca, fara nici un fel de presiune.

| VictorFlorin55 a răspuns:

Cauta-l, vorbeste frumos, bine ca nu stiu de ce v-ati despartit in primul rand, trimite-i mesaje frumoase, si in timp va ceda daca te iubeste, trebuie doar sa-l cuceresti iar!