anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hristos a inviat love struck, asa am si eu o mica poveste, si as vrea cateva pareri sau chiar solutii. Am cunoscut un baiat cu care am si fost, ne-am despartit, iar eu tineam f mult la el. Dupa o saptamana dupa ce ne-am despartit a spus ca el ar vrea o relatie cu mine asa fara obligatii, iar proasta de mine pentru ca asa ma pot numii am acceptat. Dupaia ne-am certat si in privinta acestei relatii, iar el s`a dus la cea mai buna prietena a mea sa ii spuna ca o iubeste straight face. Cu alte cuvinte el s`a jucat cu mine straight face, si nu stiu cum sa il uit, sa trec peste, eu il iubeam si il iubesc dar sentimentele lui nu au fost la fel... Ar trebui sa ma razbun pe el? Multumesc anticipat love struck.

Răspuns Câştigător
| louderthanwords a răspuns:

Poate ca razbunarea aia aduce placere pe moment dar te asigur eu ca pe viitor o sa iti para rau deci mai bine nu. Si deschide-ti ochii, nu are rost sa plangi pentru unul care nu te merita si nu te respecta, care se joaca cu tine, mai ales cand ai si motive intemeiate sa il lasi. Gandeste-te la ce ti-a facut. Merita? Stiu ca iti pasa foarte mult si e greu mai ales daca ai ajuns sa ai sentimente pentru el, cum spui tu. Da cu putina ambitie reusesti sa treci peste indiferent cat de greu este acum. Si iesi in oras, distreaza-te cu prietenii, profita de orice moment, de timpul liber, nu il lasa sa iti strice vacanta. De ce sa iti pese de cineva caruia nici macar nu-i pasa de sentimentele tale? Sunt atatia baieti, o sa vezi ca va veni si acela caruia sa ii pese si care te merita, cum se zice: Ce-i al tau e pus deoparte. Mult mult succes si o sa vezi ca o sa reusesti sa treci peste.Si sa nu asculti melodii tristelaughing Vacanta placuta in continuare!>big grin

5 răspunsuri:
| b3bitsa a răspuns:

Adevarat a Inviat! Pai daca esti genul de persoana care suferi dupa o relatie. cauta unul si asa poti sa-l uiti pe celalalt. Faza cu razbunarea nu stiu ce sa zic, dar poti sa-i faci in ciuda cu un eventual prieten nou, sa vada ce a pierdut! Dar nu te consuma pentru cineva care nu te merita. si daca prietena ta nu iti dovedeste incredere ar fi bine sa stai un timp deoparte de ea! Bafta!

| Smiiiley a răspuns:

Adevarat a inviat! Pai nu mi-ai spus de ce v-ati despartit..si nu inteleg ce inseamna,, o relatie fara obligatii". poate imi explici.Prietena ta l-a acceptat, sau nu? Eu zic sa nu-i acorzi atentie, sa nu-i arati ca suferi.Indiferenta doare cel mai tare.In loc sa te razbuni, mai bine iesi si tu cu prietenele la o plimbare, barfa ..si poate mai cunosti si alti baieti de treaba, ca sunt destui! Mult succes, si arata-i tipului ce a pierdut!

| Marry_2448 a răspuns (pentru Smiiiley):

O relatie fara obligatii, se referea la faptul ca am putea face orice :p, si sa ne vedem de furis, si sa nu stie cam nimeni straight face, decii nu prea se poate numii o relatie straight face... si da prietena mea l-a acceptat ceea ce a durut mai tare ca ce a facut el el cu mine :-

| Smiiiley a răspuns (pentru Marry_2448):

Daca prietena ta l-a acceptat stiind ca a fost iubitul tau, si ca inca mai ai sentimente pentru el, aceea nu iti este prietena! Daca el nu vrea o relatie cu tine in,, vazul lumii", inseamna ca exista un motiv pentru asta. Poate parintii tai nu sunt de acord, sau exista o diferenta de varsta.Nu e singurul baiat de pe planeta! Banuiesc ca ai pana in 16 ani..sau in orice caz nu ai trecut de 20! Ai mare grija la ce prieteni iti alegi, si mai ales iubiti!

| zZAlexandruZz a răspuns:

O relatie fara obligatii inseamna ca nu ai sentimente pentru el, parerea mea este ca el a procedat corect case closed.