| SunnyFlame a întrebat:

Ht TPU! Un sfat plss. Deci o sa va spun povestea mea :Am un "iubit" nu e de la mine din oras dar ne-am intalnit de cateva ori. Cand ...de`odata mi-am facut un prieten care e de la mine din oras. Nu mai il mai iubesc pe "iubitu". iar cu prietenu` vorbim in fiecare zi.ne trimitem msj, si stiu de la prietenii lui ca tine mult la mine [precizez ca si eu tzin la el ]. Insa actualul meu iubit ma iubeste enorm de mult, si nu stiu cum sa ii spun ca vreau sa ne despartim. dar sa nu il supar! Iar "prietenul" meu ma tot intreaba cand ies cu el pe afara ...si cate`o data mai imi spune ca iar place sa aiba o iubita ca mine straight facenu stiu ce sa fac. pentru actualul meu iubit nu mai am nici un sentiment. adica doar de prietenie nimic mai mult. Pe cand pe acel "prietenul" il iubesc tot mai mult. Plss un sfat sad voi ce ati face daca ati in locul meu! FUNDA! straight face

Răspuns Câştigător
| briiana a răspuns:

Draga meahappy pot sa spun ca am fost intr'o situatie identica cu a ta.tot ce conteaza e sa alegi cu inima. ce te face pentru tine sa fi fericita pentru ca, crede'ma ca altii nu se vor gandi cum sa iti fie tie mai bine ci cum sa le fie lor. daca il iubesti pe acel baiat ramai cu el.si la celalalt mai bine ii explici exact ca nu mai poti sa fi cu el pentru ca nu il iubesti si il vezi ca pe un amic si atat. dar fa lucrul asta cat mai repede, daca acel baiat te iubeste iar tu nu nu ar trebui sa o mai lungesti ii faci rau si lui si si tie pentru ca nu esti langa persoana iubita. si daca o sa ramai cu cel pe care il iubesti si te va face sa suferi sa nu zici dupa aia ca mai bun era celalalt pentru ca la un moment dat in toate relatiile apar certuri. unele mai serioase iar altele nuhappy eu iti urez succes si fa tot posibilul sa fi fericita.

4 răspunsuri:
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Incearca sa-i explici ca este mult mai bine sa ramana o prietenie frumoasa intre voi. Bineinteles ca va trebui sa dai si dovada de sinceritate, explicandu-i ce porti acum in suflet. Daca te iubeste cu adevarat, ii va fi foarte greu sa inteleaga, sau ii va lua foarte mult timp. Toate aceste probleme de suflet se rezolva cu multa finete si cu o strategie bine pusa la punct din partea ta. Ar fi prea brutal sa-i spui dintr-o data ca nu il mai placi. Ai risca astfel sa ranesti un suflet prea indragostit. Poti sa te eschivezi putin explicandu-i ca este o fiinta deosebita, care merita ceva mult mai bun. Chiar daca nu esti chiar convinsa de aceasta afirmatie, s-ar putea totusi sa reusesti sa-i dai de gandit in timp si sa-l ajuti sa capete o noua orientare. Candva, peste ani, iti va multumi.

| JelLy_3370 a răspuns:

Deci sa vad daca am inteles tu nu`ty mai iubesti fostul prieten si iti iubesti un prieten?thinking e greu daca zici ca ty la el dar vrei sa te desparty.eu zic sa nu te desparty inca de el, sa "te pui" cu prietenul tau si dup` vezi cum merge si ii spui pur si simplu ca ai observat ca nu va potrivi`ty sau ca iti place de altcineva si nu vrei sa-i faci rau, dar ii subliniezi ca vrei sa ramanety prieteni:*succeswinking

| elena_3173 a răspuns:

Ochii care nu se vad se uita. Asta a fost si in cazul tau; ti-a placut de acel tip o perioada pana cand ai gasit pe altcineva care te-a facut sa-l placi.Actualului tau iubit incearca sa-i explici ca tu nu mai simti nimic pentru el, acum vazandu-l doar ca pe un amic si ca ar fi mai bine pentru amandoi sa va despartiti. Bafta!

| dany_6773 a răspuns:

In zilele astea fetele sun cele care inseala mai mult ca baietii...doamne rolling eyes de cat timp esti cu "iubitul" tau? oricum daca zici ca te iubeste enorm acutualul iubit eu cred ca ar fi mai bine sa il pastrezi...vei regreta mult daca te desparti acum de el si cine stie ce e in capul prietenului tau.asteapta sa vezi cum decurg relatiile tale cu cei 2 baieti.nu te grabi poate iti va parea rau pentru alegerea tatongue funda?