| FetitaUnuiBaietel a întrebat:

Http://1001golos.ru/37782 votati va rog, cine e mai draguta, aici e o batalie intre mine si o fata pe care o urasc, iar un prieten a facut aceasta intrecere. Votati pe cine credeti ca merita sa chistige.
P. S. Eu sint Iana daca va framinta intrebarea

19 răspunsuri:
| sylar2007 a răspuns:

Ai mai postat o data o intrebare asemanatoare, esti urata cu spume(fara suparare)iar cealalta are fata de butoi, mai pe scurt amandoua sunteti urate.tu ai fata de parasuta care trage praf pe nas iar cealalta are fata de tzaranca cu 2 clase(scuze fetelor de la tara).asa ca ce ar fi sa iti schimbi caracterul infect al tau apoi sa scapi de cosurile alea gretoase de pe fata si dupa sa pui intrebarea asta dupa ce postezi de ce o urasti pentru ca daca aia ti-a furat iubitul ala e porc si nu pentru ca te-a lasat ci pentru ca s-a uitat la una ca tine.eu iubesc razbunarea dar gaseste si tu un mod destept de a te razbuna.

ps.totusi incearca sa nu mai arati poza cu tine, nu de alta dar se uita femei insarcinate pe site si isi pierd draq copilu din cauza ta, iar copii mici se opresc din crestere

| FetitaUnuiBaietel explică (pentru sylar2007):

Nu ti-am rugat sa imi gasesti defectele,ca mi le stiu eu singura,iar nimeni nu e perfect,nici chiar tu.Dar mie nu imi pasa ce crezi despre mine, eu nu te cunosc tu nu ma cunosti, mi-e indiferent.

| sylar2007 a răspuns:

Daca nu iti pasa ce cred eu sau alti.de ce ne pui sa votam? daca nu iti pasa ce cred de ce ma pui sa votez pe cine cred ca merita sa castige?

Eu scriu asta pentru oameni normali,nu pentru cei care stiu sa judece pe toti,dar nu stiu mai intii sa se judece singuri pe ei! Eu nu ti-am cerut parerea, am cerut doar sa votezi, si daca nu iit place de mine sau de Marcela e doar problema ta! Apropo...problema cu cosurile, nu dispar...acum e virsta mai informeaza-te

| sylar2007 a răspuns (pentru FetitaUnuiBaietel):

Sunt creme pentru cosuri in caz ca nu ai auzit, pentru oameni normali? si eu nu sunt normal? bine ca esti tu normala postand N intrebari cu titlul,, votati care e mai frumoasa pentru ca vreau sa ma razbun''.De fapt da ...nu sunt normal, si?

Eu nu am postat ca sa ma razbun,si din contra am spus sa votati pe cine va place mai tare,bine ca tu te-ai gasit sa faci observati ca tu esti perfect in toate,si eu nu sint taranca,Marcela locuieste la sat se si vede in poza, dar eu as vrea sa te informez ca locuiesc in Constanţa, si nu te fa destept ca le stii pe toate.

Pai daca sunt asa inteligent ce vrei sa fac? asta e defectul meu inteligenta

Inteligentule...pe linga multele defecte pe care le ai este ca mai esti si mincinos.

De ce imi faci asa multe complimente? sa nu zici ca te-ai indragostit de mine

Da tu stii ce tare te iubesc! Nu mai pot de atita iubire!

Ah stiam eu, ma,, iubeste'' femeile ce pot sa zic laughing

Mai maturizeaza-te putin...sau nu ai mai mult de 11 ani?

Dar tu cati 2 ani ai? si sunt mult mai mare decat tine

Poate ca esti mai mare ca mine, si nu am 13 ani, bine mersi de complimentele care mi le-ai facut!

Cu placere si nu uita all you need is loverolling on the floor

Imbecilule,am prieten si chiar daca nu aveam nu ma uitam la prosti ca tine

Tu crezi ca eu ma uit la curve urate ca tine? nu vezi ce proasta si urata esti? nu ma fa ca iti pun poza pe toate site-urile si iti trimis si ceva prin posta, sa vada si mata ce curva a fatat

| Annemari3 a răspuns:

Nu o postase "inamica" ta? straight face

| FetitaUnuiBaietel explică (pentru Annemari3):

Poi,eu cind am vazut aceasta intrecere, primul lucru la care m-am gindit a fost ca ea a facut-o, dar un prieten mi-a spus ca pina la urma el a facut-o.