| RAY a întrebat:

Http://lyla.ro/......ietii-rai/
eu dupa ce am citit cele scrise in articol am realizat ca daca esti sincer cu o fata e de rau ca realatia va deveni monotona,daca te comporti bine iar monotonie, e dar daca consideri ca baieti rai fetele simple jucarii atunci toate sar pe tine,intrebarea mea e de ce? faza e ca tin sa dau dretate am vazut multe situati de astea, de ce prefera fetele baieti care le considera o jucarie erotice

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Exista femei atrase de baietii rai, insa in mare parte pentru ca doresc sa ii schimbe.
Motivul pentru care sunt atrase de barbatii indiferenti este pentru ca intra intr-o competitie si spiritul de vanator le este pus la incercare. Asa cum si barbatii sunt atrasi de femeile misterioase si indiferente.
Insa, motivul principal pentru care sunt atrase de barbatii rai este increderea pe care o afiseaza. Pentru ca astfel devin barbatii alfa, increderea in sine pe care o afiseaza da senzatia de putere, de dominanta asupra celorlalti barbati si par masculini. Si evident, daca au incredere in sine vor sti si cum sa vorbeasca cu femeile.
Ideea este ca intr-un grup cel mai atragator barbat va fi barbatul alfa, deci cel care pare cel mai increzator si cel mai dominant. De regula "baietii rai" sunt masculii alfa, dar daca vei vedea si baieti buni care au incredere in sine si se comporta ca un mascul alfa, vei vedea ca femeile se vor indrepta si spre ei.

| CristiB93 a răspuns (pentru OoBunnyoO):

Sa sti ca ai dreptate cu ce ai spus. Asta am observa si eu in jur. Dar cea mai mare problema este increderea in sine. Nu trebuie sa fi neaparat rau, dar daca ai incredere de sine atunci poti avea orice fata doresti.

| RAY explică (pentru CristiB93):

De aia i-am dat funda, un raspuns de nota 10, mai rar atata inteligenta feminina

| CristiB93 a răspuns (pentru RAY):

Mai rar dar exista. Pacat ca nu ne poate da si incredere de sine laughing La capitolul asta is varza.

| RAY explică (pentru OoBunnyoO):

Urmatoarea intrebare cred ca va vi cum dobandesti increderea in sine

| OoBunnyoO a răspuns (pentru RAY):

Mersi frumos si pentru funda si pentru compliment. Este foarte dragut din partea ta. happy Cu multa practica o dobandesti. tongue O sa vin cu un raspuns mai detaliat la intrebare.

| OoBunnyoO a răspuns (pentru CristiB93):

Mersi si asa este. Si din ce am observat nici frumos sau bogat nu trebuie sa fii.

7 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Mă așteptam să fie niște chestii penibile scrise de nu știu ce frustrată sexual, dar a fost destul de adevărat ce a fost scris acolo.

Nu a zis nimeni că dacă ești sincer cu o fată e de rău. Cel sau cea care a scris articolul se referea la faptul că nu trebuie să-i dai totul mură-n gură. Dacă te întreabă că unde ai fost, nu îi zici că ai fost la magazin, ai luat o pâine cu 3, 50 lei, te-ai oprit la 10 pași de magazin și ți-ai legat șiretul, ai deschis ușa apartamentului, ai intrat și ai pupat-o pe frunte. Unui "bad boy" nu i-ar fi păsat de toate astea și ar fi fost cât mai scurt, lăsând loc de interpretare și "păstrând" un oarecare mister.