Nu conteaza varsta, esti inva micuta, atunci cand va fi momentul va veni, nu te lua dupa toti astia care incep de pe la 11 ani si dupa ce termina scoala isi dau seama ca le-a pasat mai mult de dragoste care e trecatoare decat de scoala care era importanta la acel moment
succes!
Bună.
După 18-20 de ani pentru că ai un pic de maturitate în spate!
Pa, pa.
Eu am 13 ani.
Si l-am cunoscut pe baiatu asta(care il plac si acu) din intamplare.
A fost dragoste la prima vedere.
Depinde... daca iti place de cineva atunci asta e bine.
Si daca nu, asta nu inseamna sa te inrijorezi pentru asta, va veni momentu ala, crede-ma
Eu am 11 ani ieri colegul mei robert m-a intrebat daca vreau sa ma combin cu el eu am acceptat dar a zis sa nu ii spun nimanui si i-am spus unei fete pe care o credeam cea mai buna prietena a mea sar gura ei prea mare si razbunatoare a spus la toata clasa si ne-am certat in seara asta am vb cu el pe mes si l-am intrebat saca vrea sa ne impacam eu ma asteptam la un nu mare dar a spus ca se mai gandeste dar daca a zis asa este sigur ca va spune da si ti-am povestit astea pentru ca nu prea e bine sa ai prieten de la o varsta asa mica dar din cate stiu eu dragostea nu tine cont de varsta ci de momentul aparitiei deci iti tin pumni sa iti gasesti alesul
psss:incearca sa ai relatia sub controlul tau pentru ca poate sa vrea el sa va despartiti si vei suferi sja ca mai bine invers
hai ca te-am lasat ca vb prea mult
pup la u
Eu la 12 ani am avut primul meu "prieten", dar nu am facut absolut nimic cu el, nici macar nu ne-am pupat pe gura nu avea nici unul dintre noi curaj sa o faca. De pe la 14 ani incepi sa simti cu adevarat ca vrei sa existe un baiat in viata ta care sa te apere, sa te mangaie, sa te sarute, si chestii de`astea. Pe la 12 ani inca esti copil, traiesteti copilaria cat mai ai timp si nu-ti bate capul cu asa ceva :*
Pe al 15 e ok dar poate fi si mai repede si mai tarziu depinde asta nu sti cand o sa ai vei avea cand va veni momentul se intampla de la sine
anonim_4396 întreabă:
Alexandra9909 întreabă: