"Intr-o zi mi-a trimis un mesaj atit de emotiv incit am inceput sa pling, de fericire sau de dor singura nu stiu.Mi-e spus ca nu va cere de la mine ceea ce cer majoritatea baietilor la virsta lui.A spus ca totul va fi cum vreau eu si cind vreau eu."
La mine reactia a fost opusa, m-a pufnit rasul. Pentru ca toti spun exact acelasi lucru. Nu ma intelege gresit, nu spun ca nu tine la tine, dar mi se pare amuzanta inocenta de care puteti da dovada. Adica, tu ce te-ai fi asteptat sa spuna? "Cand vin acasa, ti-o trag in repetate randuri, vrei nu vrei, peste tot!"? Evident ca spune ca te respecta si ca te va asteapta, asta e cea mai buna metoda prin care poate optine acele lucruri.
In rest, nu te teme. E bine ca va iubiti si va este dor unul de celalalt. Nu iti face griji pentru familie sau "experienta" lui, daca exista atasamentul despre care vorbesti tu, lucrurile vor veni de la sine. Tu vei invata de la el, el va invata de la tine. Nu-ti fie teama, bucura-te de emotiile pe care le traiesti momentan. Exista sanse sa nu le mai simti niciodata atat de intens pe parcursul vietii.
Atunci cand tu iti vei explica singura motivatia lui de a fi cu tine, atunci si numai atunci vei sti ce ai de facut. Sper ca nu te amagesti cu ideea ca el te doreste numai pentru a te privi.