| Loredana96 a întrebat:

Http://www.tpu.ro/adolescenti/buna-tpu-am-17-ani-si-de-3 -luni-un-baiat-cu-5-ani-mai-mare-s-a-legat-de-mine-defap t-noi-ne-cunoastem-demult-pentru-ca_1/
V-am cerut sfaturi dar nu am tinut cont de ele.I-am aratat iarasi numai indiferenta.Si acum...acum imi ies din minti.Innebunesc.Pe 29 martie el a plecat in Franta sa lucreze.Va sta acolo 3 luni.Problema e ca eu nu am stiut de lucru asta.El i-a spus celei mai bune prietene ale mele ca pleaca, si a spus sa nu-mi spuie mie de lucrul asta decit dupa ce va pleca.Si a spus ca el oricum crede ca mie mi-i totuna ca el pleaca.Si prietena mea mi-a spus pe 30 martie ca el pleaca, asta deja cind el era pe drum...pleca.
Nu inteleg de ce nu mi-a spus si mie ca pleaca. Ultima data am vorbit pe 28 martie si parca totul era bine.Si deja de pe 29 martie nu a mai intrat pe facebook.Iar eu, pling toata ziua, si la scoala si acasa.Nu ma pot concentra deloc la nimic.Nu am vorbit cu el 4 zile si simt ca innebunesc.Eu il iubesc.Si imi pare atit de rau ca l-am ignorat pentru ca el s-a luptat mult pentru mine.Mi-a demonstrat in atitea moduri ca tine la mine iar eu, am tinut cont de parinti.Trebuia sa lupt si eu pentru el cum a luptat si el pentru mine.
A intrat pe facebook si nu mi-a scris nimic.Defapt el intra deja in fiecare zi.Aseara i-am lasat un mesaj dar inca nu l-a vazut.
O singura intrebare am. Oare timpul vindeca?
Pentru am o saptamana decind pling in fiecare zi, ba chiar si cind sint cu prietenele, si ele mereu ma intreaba ce se intimpla cu mine.Ma doare foarte mult, dar ce ma doare nustiu...Nu ma pot concentra la nimic, nici ciar la teme.Si u fiind o eleva buna, acum si profa ma intreaba ce am patit. Vreau sa fiu fericita ca inainte, dar cum?

Răspuns Câştigător
| Alcyon a răspuns:

Lasa-l in pace. Oricum, el a plecat in Franta si cine stie daca se mai intoarce. In trei luni se pot intampla multe. Daca nu ti-a spus ca pleaca, inseamna ca nu prea-i mai pasa de tine. Sau n-a vrut sa-ti dea el aceasta veste, fiindca se temea de crizele tale. Nu mai lua lucrurile in tragic. Nu e singurul barbat de pe lumea asta, sa nu mai dormi noptile. Stiu fiindca am fost si eu adolescenta ca tine. Daca nu e asta, e altul. Oricum, barbatii isi pierd interesul daca esti prea lesinata dupa ei. Devii penibila in ochii lor si incep sa te dispretuiasca.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Experienta copilareasca trece, fara probleme.

| neutrino a răspuns:

Tu l-ai ignorant, iar el te-a protejat. Timpul nu vindeca, dar cicatrizeaza bine astfel de rani.

| Tigrul15 a răspuns:

Atunci chiar ai facut o prostie ca l-ai ignorat... si sa stiti ca toti cei care vin in franta nu vin la curve sau alte femei, oamenii lucra foarte mult si foarte greu ..stiu asta pentru ca si eu is in Franta.

| King_Alexander_1999 a răspuns:

Nu mai plange, mai bine stai ganditoare si cand o sa vina o sa fi bucuroasa, daca te plangi mereu sad poate nu mai vina, arata-i ca il iubesti!