Lasa-l in pace. Oricum, el a plecat in Franta si cine stie daca se mai intoarce. In trei luni se pot intampla multe. Daca nu ti-a spus ca pleaca, inseamna ca nu prea-i mai pasa de tine. Sau n-a vrut sa-ti dea el aceasta veste, fiindca se temea de crizele tale. Nu mai lua lucrurile in tragic. Nu e singurul barbat de pe lumea asta, sa nu mai dormi noptile. Stiu fiindca am fost si eu adolescenta ca tine. Daca nu e asta, e altul. Oricum, barbatii isi pierd interesul daca esti prea lesinata dupa ei. Devii penibila in ochii lor si incep sa te dispretuiasca.
Tu l-ai ignorant, iar el te-a protejat. Timpul nu vindeca, dar cicatrizeaza bine astfel de rani.
Atunci chiar ai facut o prostie ca l-ai ignorat... si sa stiti ca toti cei care vin in franta nu vin la curve sau alte femei, oamenii lucra foarte mult si foarte greu ..stiu asta pentru ca si eu is in Franta.
Nu mai plange, mai bine stai ganditoare si cand o sa vina o sa fi bucuroasa, daca te plangi mereu poate nu mai vina, arata-i ca il iubesti!
HappynewCenusa întreabă: