| cheloo69 a întrebat:

Http://www.TPU.ro/......a-in-casa/
Ieri am stat cu o alta fata si cu un prieten fara sa ma joc cu ea si prietenele ei, mai tarziu sau luat de mine ca dc m-am jucat cu fata aia si nu cu ele.
M-am rugat 1 ora sa ma ierte si nu a vrut eu pana la urca am plecat si le-am lasat.
Azi mi-a zis ca nu ma mai iarta niciodata si mi-am cerut scuze dar ea a dat prietenei sale tot ce i-am zis, prietena ei sa luat de mine si a inceput sa ma injure (eu sunt baiat si am mandria mea) si am vb si eu putin urat.
Acum ma gandesc ce sa fac imi pare rau de ele si de ceia ce le-am zis dar o meritau din plin ce ziceti sa mai vb cu ele vreodata si sa imi cer scuze sau sa nu le mai bag in seama niciodata?
Dau funde + vot >:-

Răspuns Câştigător
| lolly a răspuns:

Eu cred ca s-au suparat pentru un mare nimic.`Ca nu te-ai jucat cu ele si te-ai jucat cu alta` este motiv Baby.Nu merita sa fi la mila unor copile care te injura, nu te respecta in primul rand. Daca ti-ai cerut scuze si nu au acceptat treaba lor, tu ai cap gandeste happyAi fost bun cu ele. eu sincer nu mi-as cere scuze ca m-am jucat cu una si cu altele nu. e chiar penibil pentru mine.Nu stiu nu le mai baga in seama, insa daca isi dau seama de prostia care au spus-o si isi cer scuze de la `vocabularul lor bogat`poti sa le mai acorzi o sansa. Sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| poliku a răspuns:

Pai cati ani ani? Iti dau si eu un raspuns dupa.

| AnimalX a răspuns:

Eu credd ca fata aceea nu te merita! Nu tine la tine nici macar un pic incat sa se supere asa repede pentru o fapta neinsemnata.Si in plus nici nu te iarta? Eu nu cred ca esti un ratat ca sa accepti asa ceva.Stii ce? Nu le mai baga in seama. Ii va parea rau mai ales ei. Un baiat nu ajungle la mila unor fete care-l injura, si tot tu esti vinovatul...Hai sa fim seriosi!oh go on