| MaeRiAh a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=_migLQ802Go&feature=fvwp& NR=1
voi ce credeti? cam cand vor incepe robotii sa conduca lumea vreau pareri scuze categoria

4 răspunsuri:
| Ionela78 a răspuns:

Uite,parerea mea este ca oamenii creat robotii pentru ca sunt niste LENESI.ca nu pot fara roboti sa mature, sa faca mancare, sa spele mai nou sa cante.si tot vor construi, si tot vor cnstrui si poate vor conduced dar asta peste miliarde de ani.ei construiesc ca sa ARATE cat sunt de destepti.intradear sunt destepti dar poti sa angajezi asa bine o bona sa iti faca mancare si asa.era mai bine daca lumea nu se moderniza.acum suntem oameni si roboti.o sa ajungem sa ii vedem si pestrada mai peste cateva sute sau mii e ani.dar stai calma.cat esti tu acum nu se v-a intampla nimic si sperfam ca nici pe viitor!

| ioanadanny a răspuns:

Prostii...aberati de prost gusthappynu poate un om in carne si oase sa conduca o tara si un robot va reusi sa conduca lumealaughing

| Gabryel98 a răspuns:

Am vazut si eu multe reportaje pe yt si la tv!
nu sunt sigur ca ei vor conduce lumea pentru ca pana la urma tot oamenii au creat robotzii...
ca sa-ti raspund la intrebare probabil niciodata insa undeva,peste cateva zeci de ani, probabil vor,, co-stapanii" lumea(impreuna cu oamenii)

| chipanoo a răspuns:

Bai labagiule cu fantezii cu roboti, respecta draq categoria unde scrii. sau inventeaza una unde sa scrie avortonii ca tine. crezi ca intereseaza pe cineva cum iti **** tu robotii?