Sincer ?
Tipul de pricepe la chitara.nici vocea nu este foarte rea ( mai trebuie lucrata ) dar melodia )) este... ugh !
Cei ce ma cunosc stiu cit pot fi de critica.Dar piesa asta chiar ca imi place si poti crede ca ceea ce zic nu zic pentru funda caci funda este deja data.Dar imi place foarte mult piesa si ai talent si la voce.Ehehei de mi-ar cinta baiatul meu asa! De cintat nu cinta dar are si el un merit danseaza destul de bine a absolvit un curs de dansuri de societate si danseaza bine.Dar unde am vrut sa ajung cu finalul povestii:asa de mult imi place piesa ta ca imi pun la profilul meu de pe un alt site nu de TPU am eu un site personal, unde se poate pune orice vreau eu de pe youtube.Si aleg videoclipul tau sa-mi reprezinte melodia preferata adica sa reprezinte gustul meu in materie de muzica.
Mda mersi...esti prima imi zice asta.dar e uoricum imi detest vocea am pus de amuzament. daca n-am voce sa ma distrez eu.pun sa se distreze altii macar pe seama mea. Dar mersi:*
De ce iti detesti vocea? E drept ca nu esti vocea Romaniei adica nu ai cea mai buna voce din tara,dar nu e asa de rau cum crezi tu.Ceea ce e amuzant, dar in mod placut este modul de interpretare a cintecului, si chiar din acest motiv original si distractiv. Daca ai lua parte la tinere talente eu in orice caz ti-as da un vot de incredere de a merge mai departe si am vedea pe parcurs daca poti evolua adica daca mai poti creea si alte piese care sa placa. Daca mai poti creea si alte piese atunci ai talent.
Ms mersiO sa mai pun dar ma mai gandesc ce
Acum am ascultat din nou de doua ori, si chiar ai voce, nu cinti fals suna placut melodia cintata la ureche eu ramin convinsa ca ai talent la voce.
Faza e ca multi zic ca am voce dar mi rusine sa cant altii zic ca nu am voce.si nu stiu ce sa cred
Chitara a iesit destul de bine dar mai are de lucrat la voce destul de mult
Pyskiss întreabă: