| Luori a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=wtpvRRMe8hw&feature=relat ed

Care crezi ca este motivul pentru care iubim? Doresc sa te exprimi cu propiile cuvinte! :)

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Iubesc fiindca sunt om, nimic mai mult sau mai putin. Iubesc fiindca simt nevoia, fiindca inima cere, fiindca nu-s un robot bazat pe fire si stereoptipuri.

15 răspunsuri:
| Alisa a răspuns:

Iubesc pentru ca am suflet, simt nevoia sa daruiesc tot ce am eu mai bun, pentru ca iubirea este cel mai frumos sentiment care te face sa simti ca traiesti, ca plutesti si ca nimeni si nimic nu ti-o va lua vreodata.

| Vizitiul a răspuns:

Nimeni nu stie motivul exact, sunt numai pareri subiective. Iubirea este un instinct.

| Luori explică:

Singurul motiv adevarat pe care il vad pentru care iubim este deoarece suntem fiinte umane. Celelalte mi se par a fi mai mult rezultatele, consecintele faptului ca iubim : ca sa nu fim singuri, sa avem un suflet langa noi, sa gustam din viata, sa printem experienta, sa aflam ca oricat de dureros ar fi putem merge mai departe chiar si atc cand nu mai credem, sa dam un sens vietii, pentru a te darui fara masura unei persoane. lucruri pe care numai iubirea ne poate face sa simtim!

| Pho3nix a răspuns:

Iubesc pentru ca am nevoia sa iubesc si sa fiu iubit.

| Anecherry a răspuns:

Foarte frumos clipul, chiar iti deschide inimahappy. Iubesc pentru a darui si pentru a ma darui.

| Sigmund a răspuns:

Iubirea este o nevoie fiziologica, iubim din placere, pentru ca este placut sa iubesti pe cineva si sa stii ca sentimentele iti sunt impartasite, iubim pentru ca sa avem pe cineva placut pe langa noi.

| Dan a răspuns:

Eu iubesc tot ce este in jurul meu, natura si oamenii.

| Octavutzu a răspuns:

Iubim din dorinta de a fi iubiti, daruim iubire ca apoi sa putem primi. Pentru mine a iubi inseamna a darui si a face orice pentru persoana iubita. Iubirea e 80% suferinta si restul dragoste. Doar cu sinceriate si incredere reciproca poti sa spui ca iubesti si esti iubit, fara aceste elemente poti fi sigur/a ca in scurt timp poti sa suferi sau sa faci chiar tu o persoana sa sufere...

Frumos video tongue

| cristina a răspuns:

Sincer
iubim ca sa suferimwinking

| cristina a răspuns:

La despartire;

| Puffulets ♥ a răspuns:

Pentru ca fara dragoste nu am putea traihappy

| NoName0011 a răspuns:

Daca stai si te gandesti in acel videoclip are mare dreptate.
Iubim ca sa nu fim singuri ca sa avem pe cineva aproape sa il alinti.

| Karina_2903 a răspuns:

Iubesti ca sa oferi caldura si iubire unui suflet care a fost dezamagit de o fosta iubire sa-l faci sa zambeasca din nou fiind si tu fericita prin el; x. Pur si simplu iubim pentru ca nu putem altfel. Parerea mea.

| Ancestralsoul a răspuns:

Iubim pentru pasiune si pentru suflet, dar iubim si din teama de singuratate. Iubim pentru ca suntem "animale" cu ratiune(chiar daca unii/unele nu arata ca ar avea), iubim ca asa suntem programati genetic.Defapt nu e important de ce iubim ci mai degraba e important cum iubim si cat de real/adevarat iubim.Cati stim ce este iubirea si oare stim ce este? A iubi inseamna viata, probabil ca e cea mai simpla explicatie, iubim pentru viata.

| Ina_8759 a răspuns:

Eu iubesc pentru ca asa simt, pentru ca ma sunt iubita, pentru ca am incredere si ma simt protejata mereu in preajma prietenului meu