Le Dragueur Lyrics - In Grid. http://www.youtube.com/watch?v=zRyfdkSnvV0. Asta e suta la suta. Sper ca te-am ajutat!:*
Multumesc asta e :X!
Datorita statutului meu nu-ti pot raspunde la PM, asadar, ma vad nevoit sa raspund in cadrul acestei intrebari.
"Hm, este destul de dificil sa intri la INM. Nu-ti spun asta pentru a te descuraja, ci pentru a cunoaste de la bun inceput cu ce anume te confrunti. Tine cont ca numai in acest an din cei 3.283 de candidati numai 452 au reusit sa treaca de prima proba, iar aceea fiind de tip grila. Nu doresc sa ma gandesc la ceea ce s-ar fi intamplat daca s-ar fi dat sinteza intai.
Insa, cu toate acestea, consider ca atat timp cat ai incredere in tine si inveti merita sa incerci. Nu te resemna din start, am o cunostinta ce a sustinut examenul de admitere de 3 ori pana sa intre.
Privitor alternativelor pot spune ca acest domeniul este oarecum generos, asadar poti incerca oricand sa te orientezi catre un post de: Consilier juridic, Notar, Avocat sau Executor judecatoresc.
Insa, ideea este sa-ti faca placere sa-ti practici meseria, indiferent care ar fi aceasta.
O seara buna iti doresc. "
Multumesc mult de raspuns!
Asta e o melodie din 1900 toamna si daca vr sa cauti pune la categoria muzica pentru ca acolo o sa primesti rasp mai bune:X