Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 30 Ianuarie 2025 sunt:
Hei, TPU dacă tot vorbind cu băieți prin online, că pe viu nici nu pot, nici nu am noroc, dar toată această comunicare m- a făcut să realizez cine sunt și încet, încet încep să- mi schimb...? (mai mult)
Nu se mai găsește aplicația OnlyFans pe magazin play? Sau are o alta denumire? Am văzut că e Tango- Live Stream, că are 100 de milioane de descărcări și mai e una OFTV dar OnlyFans nu am găsit...? (mai mult)
Hei TPU am o întrebare și ofer funda, perfecții mei să se abțină.V- am povestit ca am făcut sex protejat dar s- a spart prezervativul și noi am observat când și- a dat drumul când mi- am pus...? (mai mult)
Buna seara, reformulam o intrebare refuzata de admini. Intrebarea este adresata baietilor sau cum s- ar zice LOVERBOY- lor. As dori sa am gen o relatie de aventura cu nevasta unui prieten, doar...? (mai mult)
Buna seara! Ma framanta si pe mine o intrebare pe care vreau sa le- o adresez femeilor! Nu inteleg logica, am facut sex cu anumite tipe, le- am intrebat daca pot sa imi dau drumul in ele si au zis ca...? (mai mult)
Salutare, cât trăiesc spermatozoizi sau cel puțin după cât timp se elimina cei rămași pe canal după o ejaculare?
OFER FUNDA! M- am masturbat și am ejaculat și m- am șters bine, apoi m- am spălat pe penis și am urinat și am avut contact sexual protejat la o ora distanta după ce m- am spălat, după act sexual...? (mai mult)
Bună, de câteva zile parcă îmi este dor de fostul iubit, acum el este însurat și are doi copii, știu că nu ar fi ok din partea mea să- i dau mesaj și nici nu aș avea ce să- i zic, nu știu...? (mai mult)
Salut, unde pot găsi și eu un grup de WhatsApp sau Telegram unde se poate vorbi deschis despre Virginitate. Am 20 de ani, sunt virgin și aș dori să discut cu persoane ca și mine? Dau...? (mai mult)
Bună, în urmă cu 4/5 zile mi- am făcut test de sarcină și a ieșit pozitiv doar ca a doua linie era puțin mai incolora! Pe urmă am mai făcut 2 teste care au ieșit și ele pozitive la fel! Acum...? (mai mult)
Salut. Nu știu ce să aleg. Banii sau Iubirea? E o întrebare foarte grea. Am 20 de ani și mi s- a oferit oportunitatea de a lucra la un loc de muncă asigurat la firma cumnatului meu. Daca...? (mai mult)
Hey fetelor, am o întrebare dar nu judecați cum reușiți voi sa înghițiți sperma? Eu am tot incercat cu soțul meu dar am reușit doar cu apa sau suc. In seara asta sa supărat pe mine și sa gândit...? (mai mult)
Fiind ateu, sceptic și susținător al rațiunii, gândirii libere și al umanismului secular, mi- am dat seama că, deși avem convingeri diferite, nu m- ar deranja să am o prietenă mai spirituală...? (mai mult)
Am facut sex protejat, la sfarsit el a observat pe prezervativ la baza ceva alb, a zis ca nu si- a dat drumul, dar de obicei zicea ca i se aduna in varful prezervativului lichidul preseminal si de data...? (mai mult)
Salut, nu stiu cum sa incep. Eu cu partenera mea am facut un fel de petting, in sensul ca eram amandoi dezbracati si ne- am atins organele genitale, dar doar am frecat si apasat putin cu trunchiul penisului,...? (mai mult)
Salut, o intrebare pentru cei cunoscatori, fetele pot avea si mici greturi inainte de menstruatie? Am citit si cica asta ar fi un sindrom premenstrual, iubita mea mai are 7 zile pana la menstruatie,...? (mai mult)
Azi la ora 4 am facut sex cu prietena mea, amândoi virgini (eu 16 ani și ea 15) ea zice ca a fost virgină și toate alea ca e prima dată dar totuși mi- a făcut oral de m- a lăsat mască și când...? (mai mult)
Salut! Acum cateva zile iubitul meu m- a masturbat băgând degetele în vagin. Problema este ca el cu o zi înainte s- a masturbat și a ejaculat rămânând o cantitate relativ mică de sperma pe capul...? (mai mult)
Vorbesc cu o fată de ceva vreme maxim de o săptămână și din una în alta mi- a zis ca s- a culcat cu 14 și are 24 de ani. Voi ce părere aveți? Pe mine m- a dezgustat lucrul ăsta, drept să vă...? (mai mult)
Salutare, ofer funda! M- am masturbat și după o oră am făcut duș și am urinat, m- am spălat bine, apoi m- am văzut cu prietena mea și m- am excitat și mi- a curs un lichid ce era pe penis ...? (mai mult)
Hey baieti, cum reacționați atunci când va ordona soțiile sa mergeți sa cumpărați pulpe de pui, iar când ajungeți acasă va face scandal monstru ca le- ați adus congelate si ca o sa ii ia mult...? (mai mult)
Am făcut-o pentru prima dată și a intrat doar capul iar a doua oară nu mai intră, ce e de făcut?
Bună seara, dacă ejaculez în vagin înainte cu câteva zile de menstruație și după se ia pastila de a 2a zi, există șanse să nu și facă efectul pastila?
Bună, TPU. Noul meu iubit este foarte ok din punct de vedere comportamental, însă când bea devine foarte gelos, ma lovește, ma înjura și ma scuipa. Știu ca e o situație abuziva și ar trebui...? (mai mult)
Bună TPU, am o întrebare cei "perfecți" să se abțină. Astazi am avut act sexual protejat dar nu am observat când s- a spart prezervativul și el a scos- o chiar când și- a dat drumul. Eu când...? (mai mult)
Buna, cum fac sa scap de gazele din zona intima după sex? (Sunt femeie)
Bună, dacă penultima mea menstruație a fost pe 4 decembrie pana pe 9, iar a doua pe 7 ianuarie pana pe 11, când este ziua ovulatiei acestei luni?
Am 32 de ani și sunt virgin și nimănui din familia mea nu îi pasă de mine. Mama cu tata nu m- au întrebat niciodată dacă am avut vreo iubită și astfel am ajuns în această situație tristă. ...? (mai mult)
Buna TPU! Am revenit cu update! Pe 13 am postat o întrebare referitoare la o posibilă sarcina când am fc sex neprotejat a 3 a zi după ce mi s- a terminat ciclul menstrual și nu, nu am rămas gravida,...? (mai mult)
Buna, fetelor! Cum ati reactiona daca iubitul vostru de 1 an si jumatate s- ar uita la alte fete dezbracate, adica foarte indecente si le- ar da like uri? Tin sa mentionez ca am aflat intamplator, telefonul...? (mai mult)
Vreau să știu dacă sunt șanse de a rămâne gravidă dacă nu am fost la ovulație, mulțumesc.
Salut TPU, dupa ultimul meu contact sexual avut in 2023 am realizat ca sunt atras de baieti, de revelion am incercat sa am primul meu contact sexual cu un baiat, eu sunt pasiv iar "calutul" partenerului...? (mai mult)
Bună, am mai cumpărat un test de la hyllan stilou( așa au recomandat de la farmacie). Pe acesta scrie "testul este doar pentru diagnostic în vitro. Nu este pentru uz intern." Deci se referă la ...? (mai mult)
Am varsta de 16 ani, iar acum 3 luni am facut sex cand aveam menstruație dar protejat. A doua luna nu mi- a venit menstruația, am facut doua teste de sarcina si acestea au fost negative.am așteptat...? (mai mult)
Buna TPU! Luna trecuta mi- a venit menstruatia in ziua 42 si m- a tinut 8 zile ca de fiecare data(am fost la ginecolog pe tema asta si totul e normal), dar luna asta mi- a venit in ziua 32, dar menstruatia...? (mai mult)
Salut TPU Mă macină ceva și vreau să vă cer ajutorul Am 29 de ani și locuiesc de câteva luni în Australia împreună cu iubita mea Ne- am cunoscut în Spania.ea venise în vacanță (Acum...? (mai mult)
Buna TPU! Am o problema.Luna trecuta in ziua 42 mi- a venit menstruatia.M a tinut 8 zile ca de obicei (am fost la ginecolog si totul este normal), insa luna asta mi- a venit in ziua 32, dar menstruatia...? (mai mult)
Mi se pare mie sau la românce le plac mult Rromii?
Bună seara, nu am mai vorbit cu fostul de mai bine de un an și ceva și am observat că în ultima perioadă se tot uita la tot ce postez pe wapp la story. I as scrie eu prima dar îmi e teamă că ...? (mai mult)
Aceasta intrebare este si pentru femei si pentru barbati. Voi cum preferati sa va fie partenerul/partenera cu sau fara par pubian? Eu personal aleg femeile cu par pubian, pe mine ma excita aceasta caracteristica....? (mai mult)
Bună..sunt speriata, am avut contact sexual protejat cu iubitul meu, dar din păcate s- a rupt prezervativul și a ejaculat în mine (eram și la ovulație) iar la jumătate de ora distanta am luat ...? (mai mult)
Buna! Stau impreuna cu prietenul meu in chirie. Am plecat pentru ca parintii mei imi dadeau bully.ma injurau zilnic, ma jigneau, ma faceau sa ma simt foarte prost si având prieten, am luat decizia ...? (mai mult)
Buna, as avea nevoie de niste pareri. Sunt impreuna cu sotul meu din clasa a 9- a, de- a lungul timpului am trecut prin multe încercări, dar cu toate astea mereu am ramas împreuna. Eu în prezent ...? (mai mult)
Hey lume, este adevărat ca tradiția spune ca finul trebuie sa arate cocoșelul nașei ca sa se lege bine cununia?
Este posibil sa rămâi însărcinată daca doar ne am jucat sa zic asa cu degetele, tin sa precizez ca a curs si sange, a fost prima data
Salutare! Fetele odată ce se despart de cineva definitiv (că a fost iubit, logodnic sau soț) își aleg următorul partener după tipologia celui anterior, ori se axează pe o altă tipologie?
Daca fostul incepe sa te bage in seamă la fel cum te baga și când erați într- o relație, vrea sa se întoarcă la tine? A început să facă contact vizual cu mine, și mă ascultă ffff atent când...? (mai mult)
Salut TPU, am o mică problemă, eu sunt împreună cu o fată care are 16 ani și eu am 19 ani, și a- și vrea să mă mut cu ea, dar am auzit ca nu pot să mă mut eu cu ea dacă n- are 18 ani, ...? (mai mult)
Pot face sex dacă am fimoza?
Este normal să simți că nu vei găsi niciodată dragostea la 20 de ani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
cobrant întreabă:
MountainRiver întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?