,,Chiar nu-mi pasa daca a facut sex cu 500 inaintea mea, imi pasa de noi doi, nu de ea si restul orasului." De dat copy-paste e simplu, dar da-mi voie acum sa te si citez asa... putin :D
http://i.imgur.com/Wp9wHQU.jpg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No bine hai, presupun ca tu esti barbatul perfect, sau ceva pe aproape, macar pan' la coltul blocului de aproape :P, acolo unde se face paine calda.
Barbat bun, barbat de casa :), antrenant, usor de pacalit...au, pardon! indulgent, indulgent* :P.
Si totusi, draga domnule/domnisorule, nu am reusit a nu remarca flerul dvs. debordant de poetic din a 5-a prop., cu accent pe,, nu de ea si restul orasului" :3... mirific! Deci de asa comparatii sa tot ai parte tu draga trecator maleabil :D.
Stii cum era vorba aia, "de ce va e frica nu scapati", dar tu ai un as in maneca, tie macar nu ti-i frica :)).
Femeile vor avea o soarta buna/usoara in preajma ta, in special damele de companie, ba chiar vor putea fi la fel de meseriase, prestand in continuare si aducand o paine calda-n casa! :P.But, of course, nu te-o deranja pe tine astfel de acte, doar esti numai miere si lapte, draga domn.
Iar acum ca sa continui de unde ramasese bunul Event, "nu mi-o pasat", pai sa nu iti pese, gandeste-te doar! Acele femei mai au nevoie si de barbati asa ca tine, sa le ofere un adapost pe timp de iarna, WINTER IS COMING! sa le incalzeasca la suflet...sa le cante balade, daca nu altceva
https://www.youtube.com/watch?v=lAJ9RxfvvtU
Dar hai gata, ca iar ma lungesc ca rusii la vorba, transmisie inchisa.
Sincer, n-am citit tot. Da totusi, care e faza? De ce te-ai deranjat să-mi scrii juma' de pagina?
Recunosc că am exagerat cu ceea ce am scris, dar voiam doar sa subliniez că nu-mi pasă dacă tipa e virgină sau nu.
Niciun om cu bun simt pentru limba romana nu scrie „mi-o". Inteleg ca exista o mana de romani care pronunta asa defectuos, dar sa ajunga sa si scrie e EXAGERAT.
Uite @LoveSleep, mi-am luat si avocat mai nou :-> care-mi compromite toata misiunea
Si nu m-am luat de tine , mi s-a parut chiar simpatic comentariul tau, si amuzant, era de facut putina caterinca pe seama lui, hai nu te supara
) Mai ai un stil de sa tot vrea omul sa fie pus la colt de tine.
Hai, nu abandona contul! Winter hasn't come yet.
Varianta moldoveneasca pentru "nu mi-a". Hai ca a scris corect in rest... si nici asta nu poate fi considerat incorect, e regionalism si atita tot.
Nu pot sa-l sufar. E o ciuma cand apare in vorbirea scrisa, mai ales pe Internet, unde multi se molipsesc si unii abia aici invata sa scrie, culmea, nu la scoala.
Nu e adevarat, man. La scoala nu te invata la limba romana sa conjugi la trecutul(perfectul) compus „o fost", „o zis". Nu sunt de acord ca se rezuma la gusturi sau regionalisme cand e vorba de verbe. Una e sa zici cucuruz, papusoi, porumb, alta e sa pocesti verbe care nu se conjuga decat intr-o singura forma!
Forma academica, da. Altfel... sint de acord ca in scris sint de preferat cele "consacrate" dar nah, ce poti sa ii faci omului daca s-o obisnuit asa de-amu'?
Cel mai bine e sa nu iti pese de gura altora. Si sa fi cuminte, fie ca esti fata fie ca esti baiat!
Mutubal întreabă: