Păi e simplu. Ai două variante :
1. Îl suni şi vorbeşti cu el, despre orice, subiecte găseşti pe parcurs
2. Nu-l suni şi rămâi cu gândul că dacă îl sunai ce se întâmpla...
Deci e alegerea ta, 1 sau 2?
Indicat ar fi 1 pentru că dacă chiar îl placi asta ar trebui să faci, de acum e la atitudinea ta. Baftă!
Oh.eu zic sa-l suni draga mea
ai pierde daca nu l-ai suna
intreaba-l cum e in tabara,... zii ca ai vrea sa stii pentru ca la anul ai vrea sa te duci si tu
si cand vine sfatu meu' e sa il intrebi ce parere are despre tine. si spune-i dupa ca tu il [placi...
noroc
Ca sa il atragi poti sa te aranjezi mai mult sa-ti pui haine misto, cele mai misto pe care le ai cand esti in preajma lui, e foarte bine ca nu esti geloasa pe prietena ya ca sta mai mult pe langa el pentru ca daca erai puteai strica o frumoasa prietenie cu ea, poti sa nu te mai gandesti la el in luna in care e plecat doar sa te distrezi si va fi bine nu trebuie sa pari innebunita dupa el mai ales in fata prietenilor tai pentru ca te vei departa de ei cu gandul doar la el si iti vei pierde prietenii ba chiar ye vor crede o ciudata si vei sfarsi cu o reputatie de tot rasul deci ai grija si sper ca raspunsul meu sa te ajute si sa primesc funda.
Doamne fata! asta e un jurnal adevarat! Sti ce?
fa rost de tupeu. nu trebuie sa fi timida, si de timiditate poti scapa. daca ai id'u lui si nr de tel! Foarte tare! Suna'l!
ce mai stai pe ganduri? daca baiatul a zis ca esti ok si arati bine, nu ai ce unde sit poate va comb voi.
iar cu parintii tai, nu le spune. mai ales daca sunt comunisti! :*
Dar...cati ani ai? Ma rog. daca iti place tipul fa-ti curaj si vorbeste cu el. Si fi tu insati. Succes!
alexskater întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: