Nu vreau sa te critic dar imi spun doar parerea cum ai si cerut.Deci tu te simti mandra ca esti virgina de parca ai detine nu stiu ce trofeu...Sa fim seriosi a trecut moda cu "virgina pana in noaptea nuntii", daca stati 2 ani impreuna si nu va " potriviti" in pat? Dupa parerea mea e aiurea. Totusi au trecut 9 luni, zici ca ti la el spui ca nu e un baiat care sa cauta doar sex atunci?
In fine e alegerea ta, dar e normal ca fiind baiat si totusi are 19 ani sa simta nevoia, eu zic sa o faci pana nu merge la altele din cauza ca propria iubita nu ii ofera ce doreste.
Stiu o sa sa primesc o gramada de "stupid" dar e adevarul.
Buna, ma bucur ca nu ai cedat, e foarte bine decat sa ajungi sa iti para rau; o relatie nu se bazeaza numai pe sex, insa trebuie sa te gandesti ca de la o anumita varsta are si sexul importanta.Normal ca nu trebuie sa te grabesti ca ai timp si pentru.sex,sa o faci atunci cand te simti pregatita si cu persoana in care ai mare incredere. E baiat si normal ca oricare vrea, dar daca te iubeste, te va intelege si va astepta.
Totusi la un moment dat vei ajunge si la sex, pentru.ca asa e viata, normal ca nu trebuie acum sa o faci, poate ca nu te simti inca pregatita sau nu crezi ca e momentul sai persoana potrivita...gandeste-te mereu bine inainte de a lua orice decizie.
Poate tu vrei sa o faci dupam casatorie si abtinenta e foarte buna, daca poti si vrei sa te abti de la sex, felicitari!
Ok, eşti virgină şi ce-i cu asta?
Şi mă rog pentru ce eşti mândră?! Virginitatea este irelevantă.
Spui că băiatul pe care-l ai lângă tine este un băiat cu multe principii. Cinste lui pentru asta. Totuşi, tu ai senzaţia că va sta cu tine la nesfârşit pentru că tu pur şi simplu nu vrei? Se va simţi nedorit şi va pleca la alta pentru că sunt destule fete mai deschise la minte şi care plâng să găsească un băiat de treabă pentru că eu ca bărbat recunosc că din ce în ce mai mulţi sunt acum cam superficiali şi cam porci.
Ai cerut să ne exprimăm părerea! Mi-o exprim: Virginitatea nu are nicio valoare de vreun fel.
Sexul nu contează cel mai mult într-o relaţie decât atunci când lipseşte cu desăvârşire! Dacă viaţa sexuală de cuplu este una activă, o să vă simţiţi bine, echilibraţi şi n-o să fie mare stres. Când aceasta nu există, atunci e de rău.
Să nu te mire dacă te va părăsi pentru alta.
Oricât de mult te-ar iubi, prea mult nu te va aştepta pentru că şi el merită o viaţă sexuală activă căci viaţa bărbaţilor este mai scurtă şi, în plus, perioada activă sexuală este şi mai scurtă. Prin urmare, viaţa trebuie trăită!
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu el in acest sens. Spune-i ce parere ai despre asta. E normal sa fie la un moment dat si subiectul acesta abordat. Ma bucur pentru ce aveti voi si cred ca te va intelege. Sa te gandesti bine la ce simti pentru el si daca nu ai motive te poti gandi si la asta. Sexul va poate apropia mai mult. Acum depinde si de cum a decurs relatia voastra pana acum. Nu trebuie sa te simti obligata dar trebuie sa realizezi si tu ca uneori inventezi temeri.
Daca esti atat de mandra si de ferma pe pozitii, de ce ai mai postat "intrebarea"? Astepti respect, admiratie si laude? Sau fundita fundita fundita?! Eu nu te laud!
Pai daca simti ca il iubesti, mai bine zis ca va iubiti, fa-o cu el. Pana la urma nu ai 13 ani ca sa nu cedezi orice ar face. Sunteti majori, va iubiti si e normal sa ajunteti si la pasul asta. 9 luni a asteptat destul, nu zic ca nu va mai astepta, insa vrei sa o faca cu alta? Apoi te vaiti pe aici pe site ca te-a inselat. Nu zice nimeni sa o faci neaparat, insa cand doi oameni se iubesc si asta e o parte importanta a relatie, o exprimare a iubirii. Si daca a asteptat 9 luni, te iubeste.insa asta nu inseamna ca va astepta vesnic
Nu sunt de acord cu fetitele care o fac de la 13-14 ani insa sa stii ca nu e o mandrie asa mare nici sa ajungi la 30 ani virgina. Trebuie sa fii echilibrata, 18-19 ani mi se pare o varsta potrivita pentru a face pentru prima data.
Pai in ziua de azi pentru baieti conteaza sexul cel mai mult intr-o relatie pentru ca sta ce sta si daca tot nu cedezi o sa te paraseasca. dar daca nu apreciaza faptul ca tu esti virgina si presupun ca vrei sa te mariti asa.sau eu stiu.inseamna ca nu te merita. ei se lauda si cu fetele virgine pe care le-au avut si cu celelalte, si nu ai fii decat un trofeu.gasesti mai rar fete virgine la varsta asta, iar eu te felicit.altele mai nou isi incep viata sexuala la 12 ani si mai intreaba si pe urma ce sa faca sa nu fie gravida.hmm! cel ce te va merita va fi acel om ce va aprecia faptul ca tu vrei sa ramai virgina, si te va aprecia pentru ceea ce esti.bafta!
Oo daa... Draga annie am o relatie de 3 ani, de un an locuim amandoi si am 20 de ani. Trebuia sa ne casatorim ca sa avem relatii sexuale? Sau trebuia sa ma indragostesc dupa varsta de 25 de ani atunci cand vreau sa ma casatoresc? Aaaa dar D-zeu nu-i pedepseste pe cei care divorteaza? Ce baiat in ziua de azi mai sta cu tine hai sa zicem un an fara sa intretii relatii sexuale cu el? Daca ma casatoresc cu el si aflu ca nu ma satisface din punct d evedere sexual sau ca este impotent? Scuze ca iti spun dar vorbesti "prostii".
idontknow tu prefei un baiat care sa stea cu tine si sa il satisfaca alte fete? Sincer nu cred ca baiatul asta nu a mai avut o relatie sexuala de 19 ani. sorry dar daca tu l-ai iubi i te-ai darui si ai vedea ce frumos este
De parca ti-ar taia cineva capul daca ti-ai incepe-o gen , totul depinde de tine!
Pai nu conteaza sexu dk pentru el conteaza inseamna ca nu e de tine. oricum incepeti intr-o zi o discutie si sa se ajunga la tema sex si sa-i zici ca u esti inca virgina desi ai 18 ani ( si bv te felicit pentru asta), si ca nu vrei sa ti`o incepi deocamdata pentru mai mult sau mai putin timp. daca te va intelege bine, daca nu, treaba lui, si sa nu faci asta ca un fel de obligatie ca sa-l faci pe el multumit, daca nu te intelege, sa fie sanatos
Ehheee.cand apare fat frumos o sa te rogi tu de el ...iti garantez eu, poate nu ti-a picat cu "tronc" iubitul tau. pup have fun
Atunci nu o incepe si daca chiar tine la tine si te iubeste asa cum sustine nu va fi o problema sa te astepte pana ai sa fii pregatita sa iti incepi viata sexula si iti va respecta decizia oricare ar fi asta si daca te iubeste cu adevarat te va astepta oricat va fi nevoie.
E aproximativ stupid sa consideri virginitatea drept un trofeu! O sa vezi ca dupa ce nu vei mai fi virgina nu se vor schimba multe.
Eu cred ca ar trebui sa incepeti, voi femeile, sa mai ganditi asa: el vrea sex, eu nu prea vreau sa-i dau.
Iti creezi singura probleme, pentru ca sexul, DA, e important intr-o relatie si mai ales, DA, va place si voua (ba chiar mai mult!) asa cum ne place si noua, baietilor.
Cred ca e timpul pentru o maturizare, eu asa zic!
Totusi i-as da si lui dreptate. Adica sunteti de ceva timp impreuna, spui ca ti la el, si tousi. ce te retine?
Desigur ca o relatie nu se bazeaza numai pe sex, dar e si acesta o parte importanta, care definitiveaza si intregeste legatura dintre doi oameni. Gandeste-te si din perspectiva lui-daca tu ti-ai fi dorit o relatie sexuala, iar el te-r fi refuzat timp de noua luni si nici nu ar da semne ca ar avea de gand, nu ai fi un pic jignita?
eu zic sa te mai gandesti...
Eu l-am lasat pe prietenul meu cu care am fost 2 ani pentru simplul fapt ca NU AM VRUT SA MA CULC CU EL. Stii ce am aflat dupa ce l-am lasat in lumea lui, nu? El se culca in spatele meu cu una dintre prietenele mele. Si daca e sa plece, ce? Toti pleaca odata si odata. Cu sau fara sex. Daca te iubeste, te iubeste pentru ceea ce esti si. atat! Fii smart!
Buna idontknow.iti raspunde un baiat.de ce esti asa mandra? ca ai o bucatica de piele care nu a fost rupta sau ca lumea stie ca nu o ai rupta...virginitatea este o stare de spirit. de incredere si mai ales de experienta. o sa te dezirginezi si o sa realizezi cu stupoare dar si naturalete ca sexul este cel mai normal si sanatos lucru.nu te lua dupa filme sau alte lucruri. fa-ti propriile pareri pentru. ca ai varsta necesara. viata sexuala este extrem de importanta si experienta la fel.nu fii mandra ca ai stat pana la 18 ani virgina fii mandra ca ai avut mintea necesara sa nu te culci cu un barbat din cauza unui impuls. dar o vei face si nu o data chiar de multe ori si iti va place si dupa ce vei avea o experienta cat de mica vei vedea ca este o parte integranta a unei relatii nici decum ceva urat si iti vei dori un partener pe masura.nu lasa viata altora sau si mai rau filmulete de pe net sa-ti guverneze propria viata.gandeste-te ce vrei si ce simti oricum esti tanara si vei avea de experimentat asta nu este un lucru rau dimpotriva este unul normal care toata lumea ar fi bine sa-l faca inainte de un pas excesiv de decisiv.
Bv tie ca esti
faci ce simti, pana la urma e alegerea ta sa faci asta cand vrei tu, si nu pentru ca toti au facut-o sau alte motive d`astea.
Vb cu el despre asta, spune-i ca nu te simti inca pregatita, etc
Bravo tie, dar tu crezi ca el a stat 9luni fara aibe vreun contact sexual cu vreo fata, sa fim seriosi eu cred ca ar trebui sa iti incepi viata sexuala pana nu te paraseste ca de inselat sunt sigur ca a facut-o! *sper sa ma insel, sa fiti fericiti impreuna*
Dar in gura o mai iei asa din cand in cand... Ca de. daca te duce tactu la ginecolog. nu se vede.
Si acum te intreb : ce e cel mai important intr o relatie? sa te tina noaptea in brate? sa te duca dimineata cu masina la scoala? Si zici ca stii ce vrei. CE VREI? sa te violeze cineva? ca sa iti fie mai usor? adica sa ai constiinta curata?
Poate ca unii dintre voi aveti dreptate, dar intr-un fel m-am simtit presata, in celalalt fel mi-a demonstrat ca tine la mine, de asta sunt convinsa.acum nu stiu ce va urma,, sper ca aceste 9 luni sa nu fie in zadar! las lucrurile sa mearga de la sine! danke shon, pentru sfaturi!
Da? Asa sa faci, stai pana la 100 de ani ca siguuur o sa te astepte prietenul tau. Urasc mentalitatea asta stupida. Esti majora femeie, incepe-ti odata viata sexuala, sau poate tu crezi ca sexul e ceva neplacut? Si in cazul tau nici nu ar fi sex ar fi DRAGOSTE.Cand faci sex cu cineva nu trebuie sa fie sentimente implicate in schimb cand faci dragoste cu cineva e total alta poveste.Eu mi-am spus punctul de vedere.
Sustin ce zice,, Eu4EverX "
Foarte multe persoane de gen feminin dau sfaturi de genu,, daca te iubeste, atunci o sa te astepte ", dar voi fetele, nu va ganditi ca de la o vreme, noi baietii, la faptul ca suntem respinsi dpdv sexual, ajungem sa ne simtim nedoriti de catre partenera? Tu faci ce vrei, ia alegerea care crezi ca ii mai buna pentru tine, dar sa nu te miri daca o sa te paraseasca pentru altcineva.